bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Правова грамотність: як зареєструвати бізнес
02.04.2024

Якщо ви є активним мешканцем Полтавської міської територіальної громади і готові брати участь у вирішенні питань життєдіяльності громади - відкиньте сумніви і реєструйтесь на курс тренінгів з відкриття соціального бізнесу.

Тренінг “Правові основи відкриття, реорганізації, ліквідації суб’єкта соціального підприємництва. Публічні реєстри” є частиною практичного курсу, який допоможе вам зорієнтуватись, як відкрити соціальний бізнес: від реєстрації, оформлення трудових відносин до практики застосування платіжних систем. Повну програму курсу можна переглянути за реєстраційною формою.

Тренінг проводить Шеховцова Ольга - адвокатеса, викладач

На тренінгу ви відпрацюєте нюанси реєстрації, реорганізації, ліквідації мікро- і малого бізнесу, які потребують підвищеної уваги; набудете навичок роботи із публічними реєстрами, закріпите знання і навички послуговуючись роздатковими матеріалами, корисними лінками, цікавими кейсами

Участь у тренінгу безкоштовна.

Формат роботи - офлайн (м. Полтава). Кількість учасників - до 15.

Програма орієнтована на суб’єктів малого бізнесу та самозайнятих осіб із числа ветеранів війни, учасників бойових дій, ВПО, членів їхніх родин та інших зацікавлених осіб – мешканців Полтавської міської териториальної громади.

 

Здобуті учасниками знання і навички можуть бути адаптовані під різні напрями соціального мікро-підприємництва.

 

Форма реєстрації  https://t1p.de/5oqfi

✅ Дедлайн реєстрації 16.04.2024

 

Заходи організовано ГО «Платформа саморозвитку та неформальної освіти» у партнерстві  з Полтавським фаховим кооперативним коледжем, за підтримки КО «Інститут розвитку міста» Полтавської міської ради в рамках цільової програми «Розвиток освіти дорослих у Полтавській міській територіальній громаді на 2021 – 2025 роки»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.