bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Бізнес-модель соціального підприємства. Формування унікальної ринкової пропозиції»
01.04.2024

Найбільшою мотивацією до втілення ідеї соціального бізнесу є цінності, власний життєвий досвід та соціальна відповідальність. Маєте ідею, але не розумієте, з чого почати? Маєте бачення, але не знаєте, скільки грошей потрібно? Якщо для впевненого першого кроку не вистачає знань і підтримки – ми готові вам надати професійну допомогу.

 

Тренінг “Бізнес-модель соціального підприємства. Формування унікальної ринкової пропозиції” є частиною практичного курсу, який допоможе вам зорієнтуватись, як відкрити соціальний бізнес: від пошуку унікальної ідеї до підбору обладнання та просування на ринку.

Тренінг проводить Володимир Стегній - бізнесмен, бізнес-консультант зі стратегування

 

Участь у тренінгу безкоштовна.

Формат роботи - офлайн (м. Полтава). Кількість учасників - до 15.

Програма орієнтована на суб’єктів малого бізнесу та самозайнятих осіб із числа ветеранів війни, учасників бойових дій, ВПО, членів їхніх родин та інших зацікавлених осіб – мешканців Полтавської міської териториальної громади.

 

Здобуті учасниками знання і навички можуть бути адаптовані під різні напрями соціального мікро-підприємництва.

 

Форма реєстрації  https://t1p.de/5oqfi

✅ Дедлайн реєстрації 14.04.2024

 

Заходи організовано ГО «Платформа саморозвитку та неформальної освіти» у партнерстві  з Полтавським фаховим кооперативним коледжем, за підтримки КО «Інститут розвитку міста» Полтавської міської ради в рамках цільової програми «Розвиток освіти дорослих у Полтавській міській територіальній громаді на 2021 – 2025 роки»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.