bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Reintegration Management Program - подача заявок до 1 квітня
25.03.2024

Reintegration Management Program - розроблена спеціально для тих людей, які бачать себе в ролі управлінців на деокупованих теориторіях після їх звільнення. Вона для тих, хто готовий прийняти на себе організаційний і лідерський виклики, пов’язані з процесом відбудови, а також повернення громад до нормального життя.

Для кого?

Ми запрошуємо на навчання тих, хто має вищу освіту, починаючи з рівня бакалавра. Подаватися може кожен, при тому, при рівновагомих навичках і досвіді наших претендентів ми визначаємо пріоритет за ветеранами, а також за тими, хто походить з територій, які зазнали окупації.

Як?

Навчання відбуватиметься онлайн, тому громадяни України можуть подаватися звідусіль, де б не було поточне місце їх перебування – ми жодним чином не обмежуємо географію. Навчання триватиме півроку. За цей час слухачі глибше познайомляться з управлінською психологією, бізнес-процесами, організаційною діяльністю, а також вивчатимуть профільні спеціалізації залежно від обраного напрямку.

Які цілі?

Результат цієї програми не обмежиться навчанням. Одна з цілей програми –  формування управлінських команд і банку реінтеграційних проєктів, що допоможе в майбутньому.

Які подати заявку?

  1. Перейдіть за посиланням на сторінку програми https://rmp.mim.kyiv.ua/
  2. До 1 квітня зареєструйтеся для участі у відбірковому етапі: заповніть анкету, додайте мотиваційний лист та пакет документів, перелік яких вказано на сайті.
  3. Очікуйте на зворотній зв’язок: у випадку, якщо ваша заявка пройде технічних відбір,  вас запросять на співбесіду у період з 1 по 10 квітня.

Для аплікантів, що пройдуть відбір, навчання безкоштовне.

Програма реалізовується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID “Зміцнення громадської довіри (UCBI)”. Розроблена та реалізовується Представництвом Президента України в Автономній Республіці Крим та Бізнес-школою МІМ за сприяння Офісу Президента України.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.