bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безоплатне навчання в приватній школі. У КМDШ оголосили конкурс на отримання грантів
14.02.2024

Впродовж лютого та березня кожна дитина може взяти участь в конкурсі на отримання гранту, що покриє від 25% до 100% вартості навчання в провідній приватній мережі шкіл. Прийом анкет на участь в конкурсному відборі на грантову програму вже розпочато. Для участі запрошують учнів 7-9 і 10-11 класів.

Другий рік поспіль КМDШ, що входить в ТОП найкращих закладів середньої освіти в країні, проводить відкритий конкурс на отримання грантів. Для дітей, які на сьогодні не є учнями мережі, існує два типи грантів:

1. Програма «Перші кроки». Передбачає один рік навчання для школярів 7-9 класів і знижку на освітні послуги розміром 25 - 75% від річної вартості навчання.

2. Програма «Випускник». Розрахована на два навчальні роки для старшокласників – учнів 10-11 класів. Можлива знижка на навчання складає від 25% до повного покриття вартості навчання.

 

Конкурсний відбір на грантову програму відбуватиметься в три етапи:

1. Оцінювання якості знань з української / англійської мов і математики

2. Перевірка відповідності кандидатів вимогам програм, вивчення портфоліо та досягнень

3. Самопрезентація кандидатів перед конкурсною комісією.

Опісля визначаються та оголошуються переможці, а також присуджується розмір знижки на навчання.

 

«Ми започаткували цю програму минулого року, аби діти, які прагнуть отримувати знання, могли це робити попри будь-які обставини. Це наш внесок у майбутнє нашої держави та суспільний обов’язок. У 2023 році гранти отримало 29 дітей. Переконаний, що й цьогорічні гранти стануть першим кроком до здійснення бажань і планів талановитих дітей”, — каже засновник мережі приватних освітніх закладів КМDШ Володимир Козленко.

 

Зареєструватися на бажану програму можна за посиланням до 31 березня 2024 року.

 

КМDШ ВСЕСВІТ – мережа приватних ліцензованих шкіл, яка 12 років працює в Україні і впроваджує та розвиває прогресивні офлайн- і онлайн-проєкти відповідно до запитів батьків і учнів. До мережі КМDШ Всесвіт входять: три школи повного дня (Голосіїв, Осокорки, STEAM), КМDШ online, садочок і початкова школа Sense, садочок і початкова школа Clever kids, ліцей Гранд.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.