bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Організація та контроль антикорупційної діяльності під час відбудови»
18.01.2024

Антикорупційні уповноважені є ключовим елементом системи протидії корупції на місцевому рівні та важливим інструментом забезпечення прозорості, ефективності та доброчесності органів місцевого самоврядування (ОМС).

Фундація інституційного розвитку запрошує антикорупційних уповноважених ОМС на тренінг 2.0. «Організація та контроль антикорупційної діяльності під час відбудови», щоб навчитися ефективно організовувати антикорупційну роботу та виконувати трудові функції, передбачені Професійним стандартом «Уповноважений з антикорупційної діяльності». 

Дата: 08 лютого 2024 рік.

Місце: м. Миколаїв (Миколаївська область).

Під час тренінгу ви дізнаєтесь про:

  • антикорупційний менеджмент організації;
  • права та гарантії антикорупційного уповноваженого;
  • внутрішню та зовнішню взаємодію уповноваженого під час виконання професійних завдань;
  • алгоритми роботи і лайфхаки реалізації трудових функцій Професійного стандарту «Уповноважений з антикорупційної діяльності»;
  • алагодження комунікації антикорупційної роботи в організації.

Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/vwJ9dE1I 

Участь у тренінгу є безкоштовною та можлива тільки за умови попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена, тому поспішайте зареєструватися. Відбір буде проведений на основі вказаної мотивації.

Реєстрація відкрита до 30 січня 2024 року. 

Витрати на проїзд (автобусом або потягом) та проживання під час проведення тренінгу покриваються організаторами.

Лист про результати відбору, місце проведення та програму тренінгу буде розісланий 31 січня 2024 року до 16.00 зареєстрованим учасникам на електронну пошту, вказану при реєстрації.

Тренінг проводиться в межах проєкту «Прозоре відновлення громад через управління ризиками та розвиток системи комплаєнсу», який реалізується за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС (EUACI) – провідної програми підтримки боротьби з корупцією в Україні, що фінансується ЄС, співфінансується та реалізується Міністерством закордонних справ Данії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.