bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реєстрація на воркшоп з написання проєктів за методологією «Дизайн мислення» в м.Київ
09.01.2024

Методологія “Дизайн мислення” базується на здібності помічати людські потреби та розробляти нові рішення, використовуючи дизайнерські практики.  

Програма “Єднання заради дії” запрошує взяти участь у дводенному воркшопі з написання проєктів на основі методології “Дизайн мислення” в м.Київ.

На воркшопі учасники/ці детально ознайомляться з методологією “Дизайн мислення”,  для того, щоб  краще зрозуміти процес створення інноваційних рішень, та дізнаються як уникнути “провалу” здавалося б ідеального проєкту 

За допомогою різноманітних практичних та творчих завдань ви пройдете повний цикл від виявлення потреб до генерації ідей та пошуку нестандартних рішень. Нові знання зможуть  вас привести до розробки та реалізації суспільно корисних та важливих проєктів у ваших громадах.  Ретельно підібрані  вправи  допоможуть опанувати навички емпатії, аналізу, структуризації, роботи в команді.   

Засвоєні знання та навички ви одразу зможете реалізувати на практиці, а саме розробити проєкт, який буде орієнтований на вас, мешканців громади, а також тих, хто знайшов для себе прихисток та безпеку у ваших громадах. Чи можливо створити проєкт, який буде задовольняти потреби всіх? - долучайтеся до  тренінгу та дізнавайтеся відповідь.  

Кому буде корисним тренінг: внутрішньо переміщеним особам  віком 30+, а також мешканцям приймаючих громад.  

 

Графік проведення воркшопу  з написання проєктів за методологією “Дизайн мислення”. Воркшопи триватимуть 2 дні по 8 годин.  

  • • 22.01.2024-23.01.2024 м. Київ 

Реєстрація на воркшопи  з написання проєктів на основі  методології “Дизайн мислення” за посиланням 

 

Про місце і час проведення тренінгу зареєстрованим учасникам буде повідомлено додатково  на електронну адресу.  

Створенні проєкти матимуть змогу податися на грантовий конкурс для отримання фінансування  від програми “Єднання заради дії”.  

Незабаром дводенні воркшопи відбудуться в інших цільових громадах програми. Підписуйтеся на сторінки програми “Єднання заради дії” у мережі Facebook та Instagram а також шукайте анонси  сайті програми.  

  
 

Програма «Єднання заради дії» має на меті посилити стабілізацію в Україні через сприяння інтеграції ВПО, підвищення згуртованості громад, надання підтримки щодо розробки місцевих та національних планів інтеграції ВПО, та зменшення вразливості ВПО загалом. У межах програми понад 2000 ВПО та членів приймаючих громад з 15 областей України отримають підтримку у підвищенні соціальної згуртованості та покращенні навичок адвокації. Програма єднання заради дії втілюється IREX за підтримки Державного департаменту США. Вміст є виключно відповідальністю IREX та необов’язково відображає погляди Державного департаменту США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.