bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стартував онлайн-курс «Як попередити 90% проблем в гуманітарному реагуванні»
20.10.2023

Фонд Східна Європа розробив навчальний курс «Як попередити 90% проблем в гуманітарному реагуванні» у межах програми «Разом ми – Шелтер».

Його головна мета – підвищити спроможність ГО втілювати проєкти гуманітарного реагування згідно з принципами підзвітності й захисту від сексуальної експлуатації та наруги.

Експертками та ведучими онлайн-курсу стали:

• Діна Волинець – аналітикиня та стратегиня соціальних змін, сертифікована тренерка проєкту «Сфера: Гуманітарна Хартія та Мінімальні стандарти гуманітарного реагування»,

Ярослава Кравченко – ведуча, активістка, директорка «Дикого театру», засновниця фонду мікродонатів «Всі по 10».

Онлайн-курс складається з дев’яти модулів, які допоможуть громадським організаціям краще розумітися на стандартах у гуманітарному реагуванні, а саме – на основному гуманітарному стандарті з якості та підзвітності.

Цей курс буде цінним для новостворених громадських організацій та ГО, для яких теми, окреслені в модулях, є новими. Також навчання варто пройти тим, хто тільки планує створити власну громадську організацію та допомагати людям.

Безкоштовний курс «Як попередити 90% проблем в гуманітарному реагуванні» доступний на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло! за посиланням.

А 24 жовтня о 15:00 Діна Волинець та Ярослава Кравченко проведуть вебінар у Фейсбуці, щоб відповісти на запитання глядачів онлайн-курсу. Для того, щоб взяти участь у вебінарі та поставити запитання Діні та Ярославі — заповніть форму реєстрації за посиланням.
Перед подією ми надішлемо вам нагадування.

Онлайн-курс «Як попередити 90% проблем в гуманітарному реагуванні» розроблений у межах програми «Разом ми – Шелтер», яку впроваджує Фонд Східна Європа за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.