bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн семінар. Спільнототворення: комунікації громадських і культурних центрів у громадах
13.10.2023

У четвер, 19 жовтня, з 15:00 до 17:00 за київським часом запрошуємо на онлайн-семінар про комунікації громадських і культурних центрів у громадах. Під час події ми говоритимемо про те, як планувати та вести комунікації культурних та громадських центрів, як визначити цільові аудиторії та як підбирати релевантні канали та інструменти комунікації, які можуть виникати складнощі і як їх можна долати. Після виступів спікерок і спікерів учасниці та учасники події матимуть можливість задати свої питання і отримати на них відповіді.

Детальніше про подіюhttps://bit.ly/3PT2Xl5 

Подія відбудеться онлайн у Zoom. Для того, щоби взяти участь події і мати змогу приєднатися до дискусії, будь ласка, зареєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/f87sEeUi7YuAq1LHA 

Western NIS Enterprise Fund та Cedos підтримують 10 українських громад у розвитку центрів спільнототворення - доступних фізичних просторів, де люди з різних соціальних груп мають можливість зустрічатися і збиратися разом для спільного проведення дозвілля, розвитку громад, співпраці і всебічної реалізації свого людського потенціалу. Кожна з громад отримала грант у розмірі 1 000 000 грн та менторську підтримку. Цей семінар є частиною публічної освітньої програми проєкту, що склається з 6 онлайн-зустрічей, присвячених різним важливим аспектам роботи громадських і культурних центрів у громадах.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.