bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчання та Підтримка: Стартуй у Майбутнє з Сонячною Енергетикою!
19.09.2023

Представляємо унікальний навчальний курс “Сонячний старт для ветеранів та ВПО”. Цей курс – ваша можливість за 16 тижнів здобути цінні знання та навички у сфері сонячної енергетики! Спеціально створений для ветеранів війни та внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Розроблений таким чином, щоб бути доступним для всіх, в тому числі, для осіб, які мають контузії або ампутації.

Що ви отримаєте?

  • •  Актуальні знання та навички для роботи в компаніях, що спеціалізуються на проєктуванні та встановленні сонячних електростанцій
  • •  Сертифікат та сприяння працевлаштуванню (після успішного проходження навчальної програми та складання тестів)
  • •  Психологічний супровід від команди професіоналів
Вимоги до кандидатів: досвід роботи в енергетиці або дотичних сферах, бажано з інженерною освітою; статус ветерана війни чи внутрішньо переміщеної особи (ВПО).
 

Для тих хто пройшов відбір, курс є повністю безкоштовним. Запрошуємо заповнити анкету та приєднатися до першого відбіркового етапу. Прийом заявок триває до 30 вересня.

Ми навчаємо у форматі онлайн (два заняття на тиждень), з можливістю отримати практичні навички монтажу під час офлайн воркшопу.

Навчання розпочинається вже 16 жовтня 2023 року.

Детальна інформація про курс тут.

Переваги кар’єри в сонячній енергетиці:

Конкурентна заробітна плата: фахівці монтажники сонячних електростанцій, в залежності від регіону, отримують щомісяця від 20 000 до 45 000 грн за свою роботу. Інженери-проєктувальники – від 30 000 до 50 000 грн.

Багато можливостей для кар’єрного розвитку: сонячна енергетика постійно розвивається та потребує висококваліфікованих кадрів, що відкриває багато можливостей для професійного зростання.

Робота в перспективній та престижній галузі енергетики: в порівнянні з іншими галузями, сонячна енергетика має нестачу фахівців, що дозволяє знайти роботу з кращими умовами. Це робота в компаніях з якісними відносинами та високою культурою дотримання стандартів.

Використання вже набутого досвіду: наявний досвід та навички у суміжних галузях ви зможете задіяти для отримання нового фаху та актуальних знань у сфері сонячної енергетики, що буде закріплено сертифікатом.

Участь у створенні сталого майбутнього: відновлювані джерела енергії забезпечують екологічне та стале майбутнє України та наших дітей.

Спеціалізації курсу:

Проєктувальник електричних сонячних станцій – розробка проєктів сонячних електростанцій, визначення їхньої оптимальної конфігурації.

Монтажник електричних сонячних станцій – встановлення, налаштування та обслуговування дахових та наземних сонячних електростанцій, включаючи обладнання для збереження енергії.

Повна підтримка на шляху:

Ваш успіх – наша мета. Ми знаємо, що цей крок в новий світ може бути викликом. Тому наші експертні психологи готові надати вам всю необхідну підтримку, включаючи мотиваційну програму протягом навчання. Також ми надаємо сприяння працевлаштуванню для тих, хто сумлінно займався, успішно виконав всі практичні завдання та склав тестування.

Не відкладайте своє рішення отримати нову професію “на потім”, заповнюйте коротку анкету і навчайтеся безкоштовно вже зараз, кількість місць обмежена! Заохочуємо жінок ветеранок та жінок зі статусом ВПО до навчання.

Якщо у вас виникли будь-які питання, будь ласка, пишіть на електронну пошту: [email protected].

Цей проєкт створено БФ RePower Ukraine в рамках Програми «Підтримка організацій громадянського суспільства (ОГС)» в Україні у межах фінансової підтримки Посольства Великої Британії. Програма реалізується Crown Agents у партнерстві з International Alert і у співпраці з Crown Agents in Ukraine.

Контакти

  • Благодійний фонд RePower Ukraine
  • Ірина Загородня
  • Менеджер з комунікацій БФ RePower Ukraine
  •  [email protected]
  •  +380503323499

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.