bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Україні стартує освітня програма «Точки опори» для активістів із деокупованих територій
25.08.2023

В Україні стартує проєкт “Точки опори” – освітня програма для громадських організацій з прифронтових та деокупованих територій, які потребують переосмислення власної діяльності, відновлення та підтримки. 

Мета проєкту – надати ресурс для відновлення та діяльності представникам неприбуткових організацій деокупованих територій сходу та півдня України.  Організатор проєкту – фундація соціальних інновацій “З країни в Україну”. 

Дезорієнтованість, перебування в нересурсному стані – це речі, які зараз знайомі багатьом із нас. Ми розробили цю освітню програму, аби разом знайти відповіді на непрості виклики сьогодення. З одного боку, в ній є багато практичних та корисних речей для втілення своїх ідей в життя – від проєктного менеджменту до комунікацій та фандрайзингу. З іншого – ми спробуємо разом із учасниками переосмислити основи їхньої діяльності та дати відповідь на питання, звідки зараз брати ресурси для руху вперед”, – розповідає про проєкт директор фундації “З країни в Україну” Денис Блощинський

Програма розроблена для новостворених неприбуткових організацій із прифронтових та деокупованих територій, які опікуються питаннями протидії російської агресіі та розвитку громадського суспільства. Учасниками можуть стати новостворені неприбуткові організації з датою реєстрації не раніше 01.01.2022 року, яким необхідне переосмислення власної діяльності та освітня підтримка. 

Учасників програми “Точки опори” очікують:  

- 12 фахових викладачів онлайн сесій та відео-лекцій;

- 7 лекторів освітнього табору відновлення офлайн;

- 1 тиждень спеціального «Табору відновлення» в Карпатах;

- 2 представники від однієї неприбуткової організації для участі в проєкті;

- гібридне навчання з онлайн-лекціями, офлайн табором відновлення, практичними завданнями та дипломним проєктом;

- підсумкова подія в Києві наживо за участю представників медіа та донорської спільноти;

- 100% покриття витрат на участь у навчанні для 18 громадських організацій;

- 8 найкращих дипломних проєктів будуть підтримані в реалізації. 

 

Для участі в проєкті потрібно заповнити реєстраційну форму за лінком:

https://forms.gle/ArRyEyPXLXVpCPGS9 

Проєкт “Точки опори” створено Фундацією соціальних інновацій “З країни в Україну” за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст анонсу не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.