bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення на гру-тренінг «Моделювання громадської активності у Києві»
14.07.2023

Гра-тренінг буде проводитись за системою «Технології моделювання майбутнього», розробленою фахівцями дослідницької компанії «Active Group». Захід є частиною проєкту «Перемога: Сила в єдності», який реалізується в рамках гранту, наданого ГО «Материнська любов» як переможцю конкурсу «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» від Департаменту суспільних комунікацій КМДА.

Метою проєкту є підвищення рівня громадської активності, взаємопорозуміння та згуртованості серед мешканців міста Києва та осіб, які прибули до міста як вимушені переселенці внаслідок повномасштабного вторгнення РФ.

Протягом заходу учасники у спільному ігровому просторі створять та відіграють певні ролі, які, на їх думку, є важливими у контексті громадської активності у місті Києві. «Вживаючись» у ці ролі, гравці отримають більш якісне розуміння того, як ці аспекти «працюють» в реальному житті, матимуть  змогу налагодити взаємодії, дізнатись більше про можливості власної активності у суспільстві, цікаво і корисно провести час.

Гра-тренінг розрахована на осіб у віці понад 18 років, але є доступною для відвідування батьками із дітьми.

Участь є безкоштовною, всіх бажаючих запрошуємо реєструватись за посиланням (https://forms.gle/Z3pAM8epQFJsaM8w7). Час початку 09:45, приблизний час закінчення – 15:00. Точну адресу місця проведення заходу буде повідомлено всім зареєстрованим учасникам.

Адреса події у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/828170902286646

До зустрічі у ігровому просторі!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.