bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн майстер-клас «Особливості українського фіксерства: аналізуємо кейси»
23.06.2023

Інститут демократії ім. Пилипа Орлика запрошує до участі у новому онлайн майстер-класі Ореста Семотюка «Особливості українського фіксерства: аналізуємо кейси» (П’ятниця, 30 червня 2023, 10:00)

Під час майстер-класу ви дізнаєтеся:

  • - Чому врахування міжкультурних відмінностей і розуміння іншої (медіа) культури важливі для успішної співпраці фіксерів і журналістів?
  • - Що таке intercultural sensibility?
  • - Як робота фіксера впливає на кінцевий матеріал журналіста (на прикладах)
  • - Навички і знання, необхідні для професії фіксера
  • - Етичні аспекти фіксерства в Україні

Тренер - Орест Семотюк. Фіксер з 2017 року. Працював для DIE ZEIT, SPIEGEL, Frankfurter Allgemeine Zeitung (Німеччина), Volkskraant (Нідерланди), Weltwoche, Neue Zürcher Zeitung (Швейцарія), Al Jazzeera, Il Foglio (Італія) та ін. Експерт Інституту демократії ім. Пилипа Орлика,  дослідник політичного гумору в умовах  війни.  Автор монографії «Російсько-українська війна у сучасній політичній карикатурі. Медіатизація воєнних конфліктів сучасності» (2021).

Час проведення: п’ятниця, 30 червня, з 10:00 до 13:00 (онлайн)

Для кого: для журналістів, фіксерів-початківців, студентів факультетів журналістики, лінгвістики, перекладачів, та всіх зацікавлених, хто хотів би бачити себе професійним фіксером. 

Щоб взяти участь, реєструйтеся за посиланням - https://forms.gle/f65L8kQ1RmvH3cxQ7

Контактна особа – Олексій Гвоздик ([email protected])

Майстер-клас відбудеться в рамках проєкту Інституту демократії імені Пилипа Орлика «Мобілізація зусиль для стимулювання попиту на кращу журналістику та вдосконалення навичок критичного мислення громадян» за підтримки Медійної програми в Україні, яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.