bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мережа шкіл КМDШ створила освітню ініціативу для вчителів «Школа освітніх сенсів»
17.03.2023

Мережа шкіл КМDШ створила освітню ініціативу для вчителів «Школа освітніх сенсів», де вчителі, у колі колег з усієї України, можуть дослідити успішні методики навчання школярів та подискутувати навколо філософії та змісту освіти.

Програма інтенсивну включає:  

  • - 28 тематичних тренінгів 
  • - 16 лекторів (вчителі, психологи, управлінські команді шкіл)
  • - відкриті уроки, показові заняття та рефлексію 
  • - хвильові занурення, медіаграмотність, використання цифрових застосунків, робототехніка, ігротехніки в освітньому процесі
  • - диференційовані уроки, використання ментальних карт, мнемотехніки

І це лише частина з підходів та методик, які учасники, тобто вчителі, зможуть дослідити та вивчити на інтенсиві «Школа освітніх сенсів».

Теми майстерок та тренінгів охоплюють різноманітний спектр напрямів: від психології до реалізації STEM-проєктів, від навичок комунікації з батьками до методології вивчення іноземних мов. 

Перша зустріч «Школи освітніх сенсів» відбудеться на базі КМDШ Осокорки з 29 по 31 березня у форматі інтенсиву з щільною тренінговою програмою. Особливістю програми є те, що кожен учасник матиме індивідуальну траєкторію, тобто у межах кожного тренінгового дня можна обирати у панелях майстерень ті, які імпонуватимуть найбільше, або ж у цей час відвідати уроки від досвідчених вчителів КМDШ, які запросять опісля на рефлексію заняття.

У межах Школи заплановані спеціальні сесії з інтегрованого та проєктного навчання, сучасних методик початкової та іншомовної освіти, робототехніки, освітнього менеджменту, комунікації й соціально-психологічного супроводу учнів. 

Приділено значну увагу питанням емоційного та ментального стану вчителів та учнів. Досвідчені психологи Школи проведуть ряд тренінгів з питань, як працювати з травмованим дітьми, як говорити про важкі емоції та віднайти баланс між педагогічною роботою та життям і т.д.

Деталі щодо реєстрації Тут 

Зокрема, є можливість долучитися до навчання як в оффлайн- , так і в онлайн-форматі. Усі учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

«Школа освітніх сенсів» створена для вчителів, освітян, які постійно знаходиться в пошуку нових рішень, розвитку компетенцій та розширення кола професійного спілкування. 

Професії педагога неможливо навчитися раз і на завжди. Ця професія жива, вона рухається, модернізується, видозмінюється, набуває нових сенсів; доповнюється знаннями, дослідженнями, навичками та підходами. Висококваліфікований вчитель навчається, мабуть, ще більше та інтенсивніше ніж учні. Саме вчителі формують покоління, від якого залежить майбутнє країн та світу. Як казав Уїнстон Черчилль: «Вчителі володіють владою, про яку прем’єр-міністри можуть тільки мріяти».

Контакти

  • https://www.creativeschool.com.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.