bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний онлайн-курс про IT-професії
15.02.2023

Happy Monday та ООН Жінки в Україні у співпраці з Офісом Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції в межах проєкту “Women For The Future”запускають безкоштовний онлайн-курс про IT-професії за підтримки навчального центру з підготовки ІТ-фахівців/-чинь DAN.IT education. Курс буде корисний українкам, які втратили роботу та/або дохід внаслідок повномасштабної війни і зараз шукають нові можливості для працевлаштування з повною чи частковою зайнятістю, зокрема у сфері IT

Що буде?

Учасниці курсу зможуть ознайомитись з популярними професіями IT-сфери (програмістка, IT-рекрутерка, дизайнерка, тестувальниця, диджитал-маркетологиня, дата-аналітикиня) та дізнаються про особливості працевлаштування в ІТ. Після лекцій вони зможуть відвідати практичні воркшопи і спробувати себе в кожній професії.

21 лютого — 29 березня 2023 року.

Заходи пройдуть у форматі YouTube-трансляцій. У межах кожного заплановані сесії запитань/відповідей.

➡️ Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/vb3BwxrNVb2ADH9v9

➡️ Детальніше про курс на сайті: https://women.happymonday.ua/#initiatives 

 

Проєкт Women For The Future реалізується Happy Monday (ГО «Професіонали майбутнього») за підтримки проєкту ООН Жінки «Трансформаційні підходи для досягнення ґендерної рівності в Україні», що фінансується Урядом Швеції, та у співпраці з Офісом Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.