bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма «Кар’єра 2023»
02.01.2023

Програма «Карєра 2023»

Внаслідок повномасштабної війни 40% українців втратили роботу, що призвело до підвищення конкуренції на ринку праці. Тож всім, хто шукає роботу, варто приділити час вдосконаленню свого резюме і супровідного листа. Запрошуємо жінок з усієї України долучитись до онлайн-програми «Кар’єра 2023». Наша мета — розширити можливості жінок з пошуку роботи. Участь безкоштовна.

 

Програма “Кар’єра 2023” складається з двох блоків:

1) Складання резюме, супровідного листа. Аудит резюме і супровідного листа.

2) Онлайн-тренінги з цифрової безпеки під час пошуку роботи та дизайну резюме.

Блок 1:

Для участі в першому блоці оберіть вакансію, яка вас цікавить (для цього ви можете скористатись сайтами пошуку роботи або сайтами компаній). Ознайомтесь з “Рекомендаціями зі складання резюме та супровідного листа” за посиланням: https://cutt.ly/q2ugZrV

Завантажте шаблон резюме https://cutt.ly/k2udzW5 та шаблон супровідного листа https://cutt.ly/B2udRQv. Спираючись на вимоги, викладені у вакансії, яка вас зацікавила, заповніть ці шаблони, використовуючи “Рекомендації зі складання резюме та супровідного листа”.

Надішліть заповнені резюме і супровідний лист в реєстраційній формі за посиланням https://forms.gle/vNgtAug6uEHGimdNA не пізніше 21:00 12 січня 2023 року. Відібрані учасниці програми безкоштовно отримають послугу детального аудиту резюме і супровідного листа. Поради щодо вдосконалення або коригування за результатами аудиту будуть надіслані до 30.01.2023 відібраним учасницям на електронну пошту, зазначену в реєстраційній формі.

Блок 2: Тренінги

17.01.2023 – Онлайн-тренінг «Цифрова безпека під час пошуку роботи»: безпека реєстрації на порталах, безпека використання електронної пошти та месенджерів;

24.01.2023 – Онлайн-тренінг «Безпека використання соціальних мереж для пошуку роботи»: цифровий слід, управління цифровою ідентичністю;

31.01.2023 – Онлайн-тренінг «Дизайн резюме»: оформлення резюме в графічному редакторі Canva.

Тренерка: Ганна Мацієвська, завідувачка Регіонального консультаційно-тренінгового центру Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки, програмна менеджерка студії Open Media Space.

Попередньо тривалість кожного з тренінгів з 11:00 до 13:00, але у зв’язку з відключеннями електроенергії можуть бути зміни. Про точний час ми повідомимо електронною поштою зареєстрованих учасниць.

Реєстрація для участі в тренінгах обов’язкова за посиланням https://forms.gle/JCRQdSWEGMdv99ax7 (дедлайн для реєстрації 15 січня 2023 року; 21:00). Зареєстровані учасниці 16 січня 2023 року отримають посилання на тренінги на електронну пошту, зазначену в реєстраційній формі.

 

Програма реалізовується Центром «Вікно в Америку» у співпраці з Громадською організацією Запорізька бібліотечна асоціація та Регіональним консультаційно-тренінговим центром Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки за фінансування Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

 

Якщо у вас з’явились запитання щодо програми, напишіть нам на електронну адресу [email protected] або зателефонуйте за номером +38 (096) 215 10 90. Також ви можете написати нам на сторінку в мережі Фейсбук https://www.facebook.com/OpenMediaSpace/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.