bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Доказова політика для спроможності об’єднаних територіальних громад
03.02.2022

Доказова політика для спроможності об’єднаних територіальних громад

Запрошуємо об’єднані територіальні громади до участі в проекті “Доказова політика для спроможності об’єднаних територіальних громад”, що впроваджується Київською школою економіки (KSE) за підтримки Національного фонду демократії (NED) для отримання унікальної аналітичної інформації про громаду. 

Кращі аналітики KSE проведуть аналіз даних про бюджет вашої громади і комунанльне майно, надра і землю, освітню і медичну мережу, видатки на їх утримання. Команда аналізуватиме дані, отримані від органів управління відповідною громадою, органів державної влади, публічних та приватних реєстрів та баз даних. Аналіз здійснюватиметься відповідно до методології, розробленої прицільно для потреб проекту.

За результатами проекту ви отримаєте аналітичний звіт в форматі профілю вашої громади та поради щодо підвищення конкурентоспроможності та ефективності управління. Такий профіль стане унікальною доказовою базою як для підготовки стратегії вашої громади так і для впровадження будь-яких реформ.

Проект орієнтований на громади до 100 000 мешканців.

Проект реалізується за принципом співфінансування. Основна частка проекту впроваджуватиметься коштом Національного фонду демократії. Громада, яка бажає взяти участь в проекті має долучитися до фінансування. Розмір внеску громади - 40 000 гривень.

Як взяти участь? Заповнити анкету за посиланням: https://cutt.ly/qOv3QZ9. Для підтвердження участі в проекті завантажте в цю форму скан декларації-зобов’язання про сплату внеску за підписом голови громади (текст зобов’язання складається в довільній формі).

За рішенням конкурсного комітету для участі в проекті буде відібрано 7 громад. Прийом заявок триватиме по 31 березня 2022 року (включно). Можливе додаткове оголошення набору учасників.

З будь-яких запитань стосовно проекту, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.