bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер-клас «From a junior robotics to teenage engineering!»
28.09.2020

Запрошуємо на практичний майстер-клас «From a junior robotics to teenage engineering!»

Подія безкоштовна та відкрита для всіх, хто цікавиться робототехнікою та програмуванням (вік учасників – від 12 до 25 років). Реєструйтесь тут: https://forms.gle/pHkCBzbCCY8UPSnA7


ПРО ПОДІЮ

Хлопці з робототехнічної команди CORE проведуть практичний майстер-клас по збірці унікального робота для тих, хто вже засвоїли напрямки Lego Mindstorms та Arduino і прагнуть освоїти навички конструювання «дорослих роботів».

Учасники робототехнічної команди CORE поділяться власним досвідом у сфері робототехніки, участі у всеукраїнських та міжнародних змаганнях і продемонструють аудиторії як спроєктувати, скласти, запрограмувати власного робота, здатного за обмежений час виконати поставлені завдання. На власному прикладі команда CORE покаже, які завдання постають перед конструкторами, чим займаються інженери та програмісти при виконанні реальних завдань.

ВИ ДІЗНАЄТЕСЬ, чому сучасним підліткам важливо розвивати свої STEM-навички, практикувати інженерні принципи, усвідомлювати цінність наполегливої праці, інновацій та роботи в команді.


ВИ БУДЕТЕ ПЕРШІ!
Вперше в онлайн форматі відбудеться унікальний майстер-клас для юних, талановитих та геніальних інженерів-науковців від робототехнічної команди, що готується до міжнародних змагань в рамках FIRST Tech Challenge. Захід покаже, як різні напрями робототехніки дозволяють поєднати теоретичні знання, отримані на уроках і практичні завдання, що виникають у нашому житті.

Організатори, Noosphere Engineering School та робототехнічна команди CORE, прагнуть надихнути підлітків братися за нові цікаві технічні завдання і доводити їх до успішного завершення. Це дуже непросто, але результат вартий того!

Захід відбувається в рамках тижня програмування ЄС та ініціативи Meet and Code. Ініціатива Meet and Code проводиться за фінансування корпорації SAP. В Україні Meet and Code реалізується Ресурсним центром ГУРТ, який у партнерстві з TechSoup впроваджує Програму технологічної підтримки НПО України.

#meetandcode #codeEU #SAP4Good #ГУРТзаряджає #NoosphereEngineeringSchool

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.