bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Інновації в адвокації прав ВПО»
18.06.2018

Запорізька обласна громадська організація «Дивосвіт» у партнерстві з ГО «Фундація прав людини» в рамках проекту  «Програма  відновлення миру та діалогу для внутрішньо переміщених жінок «Голос жінки має силу!», проводить дводенний тренінг.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Запорізька обласна громадська організація “Дивосвіт” у партнерстві з Громадською організацією “Фундація прав людини” в рамках проекту “Програма  відновлення миру та діалогу для внутрішньо переміщених жінок “Голос жінки має силу!”, проводить дводенний тренінг (22-23 червня).

До участі запрошуються громадські активісти та діячі Запоріжжя та Запорізької області, які займаються захистом прав та вирішенням проблем внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Мета тренінгупосилити спроможності регіональних громадських організацій будувати ефективну роботу з органами влади, адвокатувати зміни щодо захисту прав ВПО. Крім цього під час тренінгів учасники дізнаються, як проводити ефективну адвокаційну кампанію, отримають знання про основні аспекти співпраці з органами влади та з міжнародними організаціями, які працюють в Україні в сфері захисту прав ВПО.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету - https://goo.gl/forms/jVTlmNMgD7iN9PTg1

Участь у заході безкоштовна. Організатори забезпечують проживання та харчування учасників, а також відшкодують транспортні витрати за наявності оригіналів квитків або їх ксерокопії. Про місце проведення тренінгу ми повідомимо учасникам додатково.

Питання відправляти на пошту: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.