bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Студії жіночої політичної взаємодії (Маріуполь)
03.05.2018

ГО «Українська Основа» оголошує набір на Студії жіночої політичної взаємодії, І етап яких відбудеться 25-27 травня 2018 року у м. Маруіполь. Дедлайн - 15 травня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Участь у Студіях можуть взяти дівчата, жінки, віком від 21 року, які проживають на території Донецької та Луганської областей, або ж є ВПО.

До участі у 3-етапній школі жіночого політичного співробітництва запрошують громадських активісток, представниць бізнесу та державних службовців. Навчання включає в себе інтенстивні курси з психології, правозахисту, менеджменту проектів, лідерства та інше.

До кожної професійної групи буде підібраний окремий ментор/менторка, яка буде супроводжувати групу до закінчення програми. Останнім етапом буде поїздка до однієї з західних областей України для ознайомлення та вивчення успішного досвіду колег.

Команда проекту хоче підійти до цього навчання нестандарто і максимально наповнити освітній процес якістю. Для цього будуть запрошені найкращі лектори, а також експерти практичної політики.

Особливістю першого етапу - візит запрошеної гості, яка очолює Жіночу законодавчу раду у State House, Бостон, США.

Для участі у Студіях необхідно заповнити дану анкету до 15 травня включно 2018 року.

Кількість учасниць у Студіях обмежена.

Організатори забезпечують учасникам тренінгу проживання та харчування, а також частково відшкодовують витрати на проїзд за наявності проїзних документів.

Про ГО «Українська Основа»: Організація створена у 2018 році, молода, проте амбітна. У складі організації 7 дівчат з досвідом ведення власного бізнесу, роботі в дипломатичних установах, на держслужбі та правохоронних органах. У кожної з них - активна громадська позиція. Серед коліжанок «Українська Основа» хоче бачити представниць Луганської та Донецької області - це можливість поділитися власним досвідом, попрацювати і вчитися разом з вами. Тому і творить та організовує потужне навчання, яке точно буде відрізнятись від інших.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.