bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Польський досвід у вирішенні місцевих проблем
24.10.2017

29 жовтня 2017 року відбудеться семінар в рамках проекту «Нові ідеї у розвитку. Креативні польські органи місцевого самоврядування для українських громад –  самоврядна сфера в публічній дипломатії».

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

(Публічне завдання, яке співфінансоване Міністерством Закордонних Справ Республіки Польща, в рамках конкурсу Публічна Дипломатія 2017  – компонент «Співпраця в сфері публічної дипломатії 2017»)

Орієнтовна тривалість семінару: 10.00 – 15.00

Місце проведення: м. Київ, пр. Перемоги, 84 (https://nivki-hall.com.ua/)

Умови участі – безкоштовно.

Орієнтовна програма семінару:

„Польща – якими ми є?” – представлення історії і сучасності Польщі в контексті розвитку місцевої самоврядності. Польський вклад в реалізацію європейських прагнень українського суспільства.

Ревіталізація - процес виведення здеградованих територій з кризи для задоволення потреб місцевої громади.

Інноваційні вирішення функцій бібліотеки на прикладі Муніципальної публічної бібліотеки в м. Лешно з використанням ревіталізації.

Прушковський повіт - розвиток і співпраця в рамках місцевого самоврядування. Сучасні способи обслуговування мешканців на прикладі Сервісного центру обслуговування клієнтів (Центру надання адміністративних послуг) у Прушковському повіті.

Досвід децентралізації влади в Польщі та її наслідки для розвитку гмін та регіонів на прикладі розвитку сільських гмін в 1990-2017 роках - case study.

Спілкування з польськими фахівцями щодо досвіду вирішення місцевих питань

Модератори семінару:

Максим Голось (Maksym Gołoś) – Староста Прушковського повіту (Мазовецьке воєводство);

Даміан Малецкі (Damian Małecki) – Керівник відділу промоції міської публічної бібліотеки ім.Станіслава Гроховяка в Лешні (Велькопольське воєводство);

Paweł Mentelski (Павел Ментельскі) – консультант з питань: стратегій для міст, гмін і повітів, програм і аудиту сталого розвитку, управління в органах місцевого самоврядування, розробки та управління проектами, програм і планів локального розвитку (Подкарпацке воєводство);

Jarosław Bittel (Ярослав Біттель) – юрист, консультант з питань стратегій, програм і аудиту сталого розвитку для міст, гмін і повітів, управління в органах місцевого самоврядування і стратегічного планування (Мазовєцке воєводство).

Зареєструватися на семінар можна за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1O1KSYRSRDr_gKW46ZpCSreE-rYPlmiitrXY0sWG3ZzQ/edit

З організаційних питань прохання звертатися до Лариси Пильгун ([email protected]; +38 067 993 41 16).

Контакти

  • Лариса Пильгун
  • 0679934116

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.