bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Друга сесія тренінг-курсу для муніципальних енергоменеджерів
09.09.2017

5-6 жовтня 2017 р. в Ужгороді буде проводитись тренінг для енергоменеджерів, які працюють в органах місцевого самоврядування. Дедлайн - 16 вересня 2017 р.

Друга сесія тренінг-курсу для муніципальних енергоменеджерів відбудеться 5-6 жовтня 2017 року в Ужгороді. До участі запрошуються енергоменеджери органів місцевого самоврядування, об’єднаних територіальних громад, представники громадських організацій, які працюють у сфері енергоефективності, а також представники тих ОТГ, які планують працювати у сфері підвищення енергоефективності свого комунального майна.

Основна програма цієї сесії тренінг-курсу буде спрямована на висвітлення законодавчих змін, які відбулись, або відбудуться найближчим часом у сфері енергоефективності в країні. Тож енергоменеджери з перших уст дізнаються, які норми та правила у сфері енергоефективності очікуватимуть усі без винятку територіальні громади.

Тренінг-курс вестимуть досвідчені тренери з Києва та Рівного. Програму тренінгу можна завантажити http://www.ekosphera.org/images/dmdocuments/Program_5-6.10.17.pdf.

Семінар є безкоштовним для учасників. Витрати на проживання та харчування під час тренінгу, а також матеріали тренінгу забезпечуються організаторами. Витрати на транспорт організаторами не відшкодовуються

Для участі у тренінг-курсі необхідно подати заявку в довільній формі, зазначивши ПІП, освіту, місце та стаж роботи на адресу електронної пошти ГО «ЕКОСФЕРИ»: [email protected] та зателефонувати менеджеру Оксані Буртин: +38 0312 615852, 066 3314751.

Заявки приймаються до 16 вересня 2017 року, а 18 вересня 2017 року усіх, хто надіслав свою заявку, будуть повідомлені про результати її розгляду.

Тренінг проводить ГО “ЕкоКлуб” (м. Рівне) у співпраці із Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та ГО “ЕКОСФЕРА” (м. Ужгород).

Учасники першої сесії тренінг-курсу для енергоменеджерів, яка відбулась у червні цього року у м. Хуст (організатор ГО “ЕКОСФЕРА”), які підтвердили свою участь до 1 вересня 2017 року, зараховані до учасників другої сесії автоматично.

Контакти

  • Оксана Буртин
  • +38 0312 615852 066 3314751

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.