bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний тренінг по Громадському бюджету м. Кременчука
06.09.2017

11 вересня громадська організація «НОВА Енергія» запрошує кременчужан відвідати навчальний тренінг «Громадський бюджет м. Кременчука 2017 року». У заході візьмуть участь члени Робочої групи з питань впровадження громадського бюджету, представники органів місцевого самоврядування, депутатського корпусу, ЗМІ та громадських організацій.

Під час проведення начального тренінгу експерти проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» проведуть тренінги з написання проектних пропозицій, розробки кошторису та методів подачі проекту, голосування та контролю за реалізацією проектів Громадського бюджету. Окремий модуль тренінгу буде присвячений роботі е-платформи Громадський проект, котра дозволить кожному жителю міста брати участь в конкурсі онлайн. Учасники заходу отримають навички щодо можливостей користування даною системою під час подачі та голосування за громадські проекти.

Громадський бюджет (бюджет часті) – це демократичний процес, який надає можливість кожному жителю Кременчука віком від 16 років брати участь у розподілі коштів міського бюджету через розробку проектів для покращення міста та/або голосування за них. Будь-який житель міста може подати проектну пропозицію, пов’язану з покращенням умов проживання в місті, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують у 2018 року за кошти Громадського бюджету.

Нагадуємо, що цього року в рамках співпраці міської влади Кременчука з ВГО «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень» Громадський бюджет Кременчука отримав е-платформу https://kremen.pb.org.ua для автоматизації та прозорості всіх етапів його реалізації. Також місту було надано методичну та технічну підтримку, в т.ч. альтернативне Положення про громадський бюджет.

Захід організовано ГО «НОВА Енергія» за підтримки виконавчого комітету Кременчуцької міської ради. Проект «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» реалізується ВГО «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень» (ІБСЕД) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Розробник електронної системи – ГО SocialBoost.

Початок заходу: 15:00.

Місце проведення: м. Кременчук, площа Перемоги, 2, велика зала.

Детальна інформація на сайті ГО «НОВА Енергія»:http://nova-energiya.org/

Сторінка ГО «НОВА Енергія» на Facebook:https://www.facebook.com/NOVA.ENERGIYA

Група у Facebook: https://www.facebook.com/groups/kremgrombud

Контактна особа: Омелічкін Сергій

тел.: +38 050 83 76 941

e-mail:[email protected]

Контакти

  • Cергій Омелічкін
  • +38 050 83 76 941

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.