bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Англомовний семінар «Співай англійською мовою без українського акценту»
21.06.2017

Ресурсний центр для викладачів англійської мови у Києво-Могилянській Академії, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує вчителів англійської мови, майбутніх вчителів, студентів та всіх охочих на безкоштовний методологічний семінар «Співай англійською мовою без українського акценту. Практична частина».

Мова заходу - англійська.

ДАТА ПРОВЕДЕННЯ:Середа, 21червня, 16:00-17:30

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Ресурсний центр для викладачів англійської мови, Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121

ПРЕЗЕНТЕРИ: Наталiя Яремович - викладач англійської мови, Наталiя Iванова - викладач вокалу.

ОПИС ЗАХОДУ:

У продовження нашого теоретичного заняття 22.05.2017 року, де ми, Наталія Яремович, викладач англійської мови, та Наталя Іванова, викладач вокалу, поділилися з Вами нашим підходом щодо вивичення англійських пісень,проведемо це практичне заняття, на якому Ви оволодієте навичками англійської вимови та співу на англійській. Ми практикуватимемо вимову голосних та приголосних звуків за допомогою цікавих вокальних та ритмічних вправ. На Вас чекають такж практичні вправи у вигляді скоромовок. Ми вивчимо декілька знайомих віршів та пісень англійською. Буде цікаво та весело. Чекаємо на Вас 21 червня. З любов`ю до Вас та своєї справи: Наталія Яремович та Наталя Іванова.

!!! Для участі зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044) 425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

Детальна інформація на сайті www.etrckyiv.com та www.facebook.com/pg/etrc.kyiv/events/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.