bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Державні закупівлі в Канаді: що? як? коли?»
08.05.2017

Працювати з канадським Урядом та отримувати від нього замовлення престижно та прибутково. Щороку Уряд Канади закуповує товарів та послуг  близько на 15 млрд. канадських доларів. Це прозорий та надійний ринок.

Угода СОТ про державні закупівлі (GPA), що діє в Україні з травня 2016 року та Угода про вільну торгівлю між Україною та Канадою ), процес ратифікації якої наразі добігає кінця, відкривають українському бізнесу доступ до участі в канадських публічних закупівлях. Це особливо гарні новини для українського малого та середнього бізнесу, адже 75% тендерів в Канаді виграють саме малі та середні підприємства.

Для того, щоб ознайомити український бізнес з основними аспектами участі в канадських публічних закупівлях проект Офісу з просування експорту  GPAinUA, Офіс малих і середніх підприємств Департаменту державних послуг і закупівель Канади спільно з Канадсько-українським проектом з підтримки торгівлі та інвестицій (CUTIS), проводять освітній вебінар «Державні закупівлі в Канаді: що? як? коли?».

До участі у вебінарі запрошуються представники бізнесу, бізнес-асоціацій, консультанти та юристи, зацікавлені в участі у публічних закупівлях в Канаді.

Спікери:

Менелаос Аргіропулос, керівник відділу роботи з МСП, Офіс малих і середніх підприємств, Департамент державних послуг і закупівель Канади.

Франсуа Рутьє, старший менеджер з питань торговельної політики, відділ державних закупівель, управління торгівлі та екології, Міністерство закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

Вебінар відбудеться 18 травня 2017 року о 17.00 за київським часом. Трансляція проходитиме на Facebook-сторінках проекту CUTIS, ЕРО, GPAinUA. 

Вебінар проводитиметься англійською мовою з синхронним перекладом у форматі презентації та сесії питань-відповідей. 

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/422181078145810/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.