bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар-практикум для вчителів та вихователів (Київ)
28.03.2017

Ресурсний центр для викладачів англійської мови у Києво-Могилянській Академії, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує вчителів англійської мови, Монтессорі педагогів, вихователів та всіх зацікавлених на серію з трьох безкоштовних семінарів-практикумів «Розвиток мовлення, читання й письма по методиці Монтессорі як передумова для вивчення дошкільниками англійської мови».

Перший семінар “Розвиток мовлення по методиці Монтессорі” відбудеться 31 березня.

Мова заходу - англійська.

ДАТА ПРОВЕДЕННЯ: П’ятниця, 31 березня, 16:00-17:30

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Ресурсний центр для викладачів англійської мови, Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121

ПРЕЗЕНТЕР: Олеся Недєлчева, провідний Монтессорі-педагог в “Школі Монтессорі Нової Епохи” (Київ, Україна), сертифікований Монтессорі-педагог для дітей віку 2,8 - 6 років.

ОПИС ЗАХОДУ:

Цикл з трьох семінарів присвячений навчанню дітей дошкільного віку англійській мові як іноземній шляхом використання підходів та інструментів Монтессорі-методу.

На семінарі №1 “Розвиток мовлення як передумова для вивчення дошкільниками англійської мови” 31 березня будуть обговорені наступні питання:

- розвиток мовлення через моделювання правильної вимови;

- розширення словникового запасу;

- активне слухання через ігрову та  пізнавальну діяльність;

- послідовність подання матеріалу в процесі вивчення дітьми англійської мови як іноземної;

- інструменти та методи для формування грамотної фразової англійської мови у дітей дошкільного віку. ***********************************************************

!!! Для участі зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044) 425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

Детальна інформація на сайті www.etrckyiv.com та www.facebook.com/pg/etrc.kyiv/events/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.