bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Тандем громадських активістів та засобів масової інформації» (Рівне)
09.03.2017

Головна мета тренінгу та публічної зустрічі: познайомитись із громадськими активістами з міста Рівне, обмінятись досвідом співпраці зі ЗМІ, обмінятись досвідом креативних форматів заході. Дедлайн - 10 березня 2017 р.

Головна мета проекту: познайомитись із громадськими активістами з міста Рівне, обмінятись досвідом; запорізька команда прагне стерти стереотипи про те, що на гарний прес-анонс на ваш захід приїдуть всі журналісти міста, а також про те, що день та час події треба обирати коли захочеться. Окрім того, ми хочемо донести до учасників/ць тренінгу думку про те, що протягом одного ефіру чи однієї статті треба оперувати одним меседжем для їх цільової аудиторії, адже більше люди просто не сприймають за один раз. 

Запорізька сторона проекту поділиться успішною практикою роботи з регіональним телебаченням, а саме з журналісткою, яка веде кілька суспільно важливих програм, на які найчастіше можуть потрапити як громадські активісти «новачки», так і ті, хто вже давно працює у цій сфері, та подискутувати у прямому ефірі з представниками влади чи представниками різних громад. Саме вона їде з нами до міста Рівне та вже готує для вас секрети публічних виступів. 

Цими та іншими цікавинками збираємось ділитись в рамках тренінгу 11-12 березня 2017 року. 

Чому це буде корисно? Підкажемо кілька секретів ефективної співпраці на рівні громадських організацій/ініціативних груп та ЗМІ з спільним бажанням покращити світ (почали з Запоріжжя, продовжуємо в м. Рівне).

Проект “Тандем громадських активістів та засобів масової інформації” реалізується Запорізькою молодіжною громадською організацією “Небо без кордонів” у співпраці з Громадською організацією “Інформаційно-освітній простір “Інфохаб” (м. Рівне) в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Кінцевий термін подання заявок на тренінг 10 березня 2017 року (до 12.00 включно). 
Кількість місць обмежена. Компенсація проїзду для учасників та поселення у готелі не передбачено умовами проекту - дякуємо за розуміння. Результати відбору повідомимо електронним листом. 
Під час заходу передбачаються кава-брейки та обіди для всіх учасників та учасниць. 

Реєстрація на тренінг є обов’язковою за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdNRt9wqnwmtTQp67WOnOSdSCSESqeWOqGD8NpMcKM-W8tJA/viewform

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.