bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відео-кемп «STOP HATE» для підлітків
09.03.2017

Відео-кемп «STOP HATE» – це 4 денний тренінг у Івано-Франківську, основною темою якої є методи ненасильницької діяльності та миротворення. До участі запрошуються підлітки 12-18 років з усієї України, які мають ідеї щодо створення нових медіа продуктів за тематикою кемпу.Запрошуються до участі підлітки 12-18 років із усієї України, які мають інтерес до створення відеороликів за тематикою табору та бажають провести чотири активних та цікавих дні (25-28 березня) в компанії молодих лідерів. Дедлайн - 12 березня 2017 р.

Тоді тобі до нас! Запрошуємо тебе взяти участь у відео-кемп “STOP HATE”, який відбуватиметься 25-28 березня в Івано-Франківську.

До участі запрошуються підлітки 12-18 років з усієї України, які мають ідеї щодо створення нових медіа продуктів за тематикою кемпу.

З учасниками працюватиме команда експертів із ненасильницької діяльності, сценаристів та відеооператорів. Як результат, наприкінці проекту ми створимо кілька соціальних відеороликів і поширимо їх у медіа.

Деталі на сайті: http://www.agencyfd.org.ua/stop-hate-camp/

Проект реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США)

Контакти

  • https://www.facebook.com/ngoagency

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.