bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Hackathon для стартап-проектів (Івано-Франківськ)
08.03.2017

11 березня 2017 року відбудеться Hackathon 1991 Ivano-Frankivsk Інтенсив - фінальний відбірковий етап до 1991 Open Data Incubator Ivano-Frankivsk для стартап-проектів з ІТ складовою, що  вирішують проблеми ОТГ та міста.

Запрошуємо Вас до участі в унікальній події, яка відбудеться з ініціативи 1991 Open Data Incubator в Івано-Франківську 11 березня , -  Hackathon 1991 Ivano-Frankivsk Інтенсив. Захід збере на одному майданчику відомих менторів, найактивніших IT-фахівців регіону, лідерів думок, представників медіа, громадських активістів. 

 Це фінальний відбірковий етап до 1991 Open Data Incubator Ivano-Frankivsk, в рамках якого будуть представлені найсильніші стартап-проекти для вирішення найбільш істотних проблем територіальних громад в Івано-Франківську та регіоні. Серед них:

- корупція,

- відсутність зв’язку між громадянами і міською адміністрацією, між мерією та місцевим малим / середнім бізнесом,

- проблеми комунальних систем міста, транспорту, стану доріг та ін.

 Фіналісти хакатону стануть резидентами 1991 Ivano-Frankivsk і пройдуть інкубаційну програму (3х-місячна менторська програма, державна підтримка, допомога в пошуку інвестицій, доступ до інвестиційних фондів і донорів, створення власної моделі монетизації, а також PR-підтримка, доступ до менторів і консультації, а також офісне приміщення з усім необхідним обладнанням).

 Організатор події, 1991 Open Data Incubator - перший в Україні некомерційний інкубатор, який допомагає перетворити тонни відкритих державних даних на реальні стартапи, що надають послуги українцям, а також українським підприємствам і державним органам. Тридцять шість проектів вже працюють в країні за підсумками першого року роботи тисячу дев’ятсот дев’яносто один Open Data Incubator, а сума залучених інвестицій в проекти тисячу дев’ятсот дев’яносто один склала більше $ 500 000.

 Реєструйтеся до участі в Hackathon 1991 Ivano-Frankivsk. Інтенсив також на сторінці нашого заходу в facebook: http://bit.ly/2lxKleR

Будемо раді бачити вас на події у суботу, 11 березня в тренінговому центрі наукового містечка «Нова Енергія».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.