bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінговий курс з розвитку бізнес-навичок (Херсонська область)
22.02.2017

Проект «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», що виконується Міжнародним благодійним фондом «Український жіночий фонд» за підтримки  USAID, оголошує набір на тренінговий курс з розвитку бізнес-навичок.  Дедлайн - 15 березня 2017 р.

Координатором Проекту у Херсонській області є Херсонській обласний центр “Успішна жінка”.

Запис на курс відбудеться на конкурсній основі.

Метою навчання є сприяння розвитку самозайнятості та малого бізнесу.

Випускники тренінгової програми зможуть взяти участь в конкурсі міні-грантів (до 38 тис. грн.) на заснування/перенесення свого малого бізнесу, а також будуть отримувати консультативну юридичну та методичну підтримку протягом 3 місяців.

Усі учасники та потенційні учасники тренінгового курсу зможуть отримувати безкоштовні юридичні консультації щодо заснування, ведення бізнесу, звітування тощо в Центрах підтримки мікробізнесу та самозайнятості, що діють на базі регіональних організацій – партнерів Проекту.

Тривалість та тематика

Тренінговий курс включатиме 10 модулів (повних днів), і триватиме близько 2 місяців. Орієнтовний час початку тренінгового курсу – кінець березня 2017 р.

Хто може брати участь

Внутрішньо переміщені особи, демобілізовані військовослужбовці та члени їх сімей, а також люди в кризових ситуаціях, які проживають та працюють на території Херсонської області, віком від 18 років.

Участь можуть брати як зареєстровані, так і не зареєстровані підприємці, а також підприємці, що бажають перенести бізнес з Донецької, Луганської областей або Криму.

Проект USAID «Економічні можливості постраждалим від конфлікту» заохочує жінок записуватись для участі в навчанні. З метою заохочення активності жінок, Проект залучатиме до навчання 60% жінок та 40% чоловіків.

Детальну інформацію щодо можливості відшкодування витрат на проїзд та проживання можна отримати в Центрах підтримки мікробізнесу та самозайнятості, що діють на базі регіональних організацій – партнерів Проекту) т. 066 462 59 40

Як записатись для участі

Щоб записатись на тренінговий курс  необхідно заповнити анкету ФОРМА ЗАПИСУ

Запис на курс відбудеться на конкурсній основі. Запис проводять Центри підтримки мікробізнесу та самозайнятості Проекту USAID «Економічні можливості постраждалим від конфлікту».

Потенційних учасників та учасниць буде запрошено на стратегічні сесії – зустрічі з регіональними координаторами та тренерами Проекту. Стратегічні сесії допоможуть визначити відповідність тренінгового курсу потребам та інтересам потенційних учасників/ць.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.