bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтерактивний семінар «Чи знаєте ви свої сильні сторони?» (Київ)
07.12.2016

Ресурсний центр для викладачів англійської мови у Києво-Могилянській Академії, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує  всіх зацікавлених відвідати інтерактивний семінар «Чи знаєте ви свої сильні сторони?» Ігоря Рєзніка, регулярного презентера Ресурсного центру, який спеціалізується на семінарах по особистісному розвитку, самовдосконаленню та самореалізації.

Мова заходу - англійська.

ДАТА ПРОВЕДЕННЯ: П’ятниця, 23 грудня, 16:00 – 17:45

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Ресурсний центр для викладачів англійської мови, Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121

ПРЕЗЕНТЕР:Ігор Рєзнік, консультант з  планування кар’єри, фахівець з підбору персоналу, тренер з особистісного розвитку.

Запрошення від Ігоря: «Чи знаєте ви свої сильні сторони? Якби вам задали це питання на співбесіді, що б ви відповіли? Ви дійсно можете миттєво назвати їх?

Чому важливо знати про свої сильні сторони? Тому що це допоможе вам у виборі оптимальної кар’єри та прийнятті правильних рішень в будь-якій сфері життя. Знаючи свої сильні сторони, ви зможете жити повним життям, ефективно, радісно й майже без зусиль.

В ході нашої зустрічі ми обговоримо наступні теми:

- Як дізнатись про своє покликання за допомогою індикатора типів Маєрс-Бріггз (MBTI)?

- Чи ваші сильні сторони не суперечать вашим цінностям?

Якщо ви хочете мати комфортне життя, вам слід зосередитися на використанні своїх сильних сторін в повному обсязі, тому що там у вас є конкурентні переваги й використовуючи їх, ви представлятимете найбільшу цінність для інших людей.

Ви дізнаєтеся й обговорите способи, як виявити ваші таланти - ваші сильні сторони, і як жити повноцінним життям, налагодите особисті стосунки, й зможете правильно вибрати та реалізувати себе у своїй професії. !!! НЕ ЗАБУДЬТЕ взяти ручку й папір - ми будемо робити дуже цікаві психологічні вправи!»

!!! Для участі зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044) 425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

Контакти

  • Ресурсний центр для викладачів англійської мови
  • [email protected]
  • (044) 425-77-75 / 067-2307619

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.