bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Англомовний дискусійний клуб та семінар від Ресурсного центру для викладачів англійської мови
13.10.2016

Ресурсний центр для викладачів англійської мови в Києво-Могилянській Академії запрошує на дискусійний клуб і семінар, що присвячені технічному прогресу і способам адаптації до змін, які він приносить у наше життя. Мова заходів - англійська.

ЗАПРОШУЄМО НА АНГЛОМОВНІ ДИСКУСІЮ ТА СЕМІНАР

з Володимиром Грудініним (Австралія) 

Якщо Ви знайомі з останніми досягненнями у сфері споживчих технологій, які змінюють уявлення про світ і комфорт на наших очах, та можете поділитись своїми враженнями від швидко крокуючого прогресу, завітайте до Ресурсного центру для викладачів англійської мови в Києво-Могилянській Академії (вул. Сковороди 2, корп. №3, кімн. 121) на дискусійний клуб і семінар, що присвячені технічному прогресу і способам адаптації до змін, які він приносить у наше життя.

Вівторок, 18 жовтня, 16:00-17:30 Дискусійний клуб: “Технічний прогрес на ринку споживчих товарів. Що це для нас?”

Темпи прогресу в галузі споживчих технологій постійно зростають. Нові пристрої й гаджети з’являються на ринку мало не щомісяця. Деякі приклади включають хмарні технології, безпілотні літальні апарати, автономні автомобілі, розумні будинки та інше. Як вони впливають на наше життя? Чи повинні ми впроваджувати ці зміни самі, слідувати за ними, або опиратись прогресу? Чи задоволені ми тим, як ми реагуємо і відповідаємо на виклики, які нові гаджети й сервіси представляють для нас? Приєднуйтесь до дискусійного клубу і з’ясуйте, чи підготовка до змін є хорошою ідеєю в вищезазначеному контексті.

Вівторок, 8 листопада, 16:00-17:30 Семінар «Адаптація до змін на ринку праці»

Науково-технічний прогрес змінює не лише споживчий ринок, а й ринок праці. Зміни навколишнього середовища, способів комунікації, а також умов праці похитнули нашу зону комфорту.Чи можемо ми щось зробити, щоб наше життя стало більш приємним за умов цих змін? До кінця нашої зустрічі, ми повинні зрозуміти, які варіанти в нас є, і які інструменти доступні для нас щоб адаптуватись до стрімких змін найкращим чином.

МОДЕРАТОР: Володимир Грудінін (Vladimir Grudinin, Australia), у якості консультанта з впровадження змін покращує, з боку бізнесу, ефективність виробництва компаній, і з боку персоналу, індивідуальну результативність.

Його робота з людьми включає удосконалення у сферах постановки цілей, тайм-менеджмент, планування для змін, планування кар’єри, що призводить до збалансування сфер робота-життя, і зменшення стресу співробітників.

Для участі у заходах зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044) 425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

Семінари та клуби відбудуться в приміщенні  Ресурсного Центру за адресою: Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

Детальна інформація

на сайті www.etrckyiv.com та Фейсбук-сторінці: https://www.facebook.com/etrc.kyiv/

Участь у заходах безкоштовна!!!

Контакти

  • Ресурсний центр для викладачів англійської мови
  • [email protected]
  • (044) 425-77-75 / 067-2307619

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.