bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Англомовні вебінари з викладання академічного письма
05.10.2016

Ресурсний центр для викладачів англійської мови, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує викладачів загальноосвітніх та вищих навчальних закладів, студентів і всіх охочих на безкоштовні англомовні вебінари з методики викладання англійської мови. 

Участь у заходах безкоштовна!   

У жовтні-листопаді для викладачів, майбутніх викладачів та всіх охочих - четверта сертифікатна серія вебінарів з методики викладання англійської мови від Офісу освітніх програм Держдепартаменту США. Учасники, які відвідають чотири вебінари з шести, отримають сертифікати.

Трансляція вебінарів відбудеться у приміщенні Ресурсного центру для викладачів англійської мови за адресою: Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

Тема вебінарів для жовтня – викладання дисципліни «Академічне письмо».

«Академічне писання або Академічне письмо — це назва нової дисципліни, що має з’явитися в учбових планах ВНЗ України в рамках «вестернізації» вищої освіти — реформування, що було започатковано Болонським процесом. Вміння висловлювати власну позицію з використанням опорної літератури та наданням посилань на використані джерела є невід’ємною частиною навчання студентів більшості західних ВНЗ, що впливає на якість їхніх письмових робіт за фахом.» Джерело: Вікіпедія

РОЗКЛАД НА ЖОВТЕНЬ:

Середа, 19 жовтня, 15:00-16:00 Вебінар «Кроки й стратегії викладання академічного письма» з американським викладачем-методистом

Ви шукаєте способи, щоб допомогти вашим студентам стати дійсно вправними в академічному письмі? Ви цікавитесь, як зробити ваше викладання більш інтерактивним? Цей вебінар надасть учасникам п’ять конкретних методик і кілька стратегій, які вони можуть використовувати при викладанні академічного письма зі своїми студентами. Стратегії будуть включати, як розробляти і організовувати дослідження, як ефективно проводити оцінку чужих робіт, як використовувати моделі академічного письма в класі, як допомогти студентам читати з ціллю, і як ефективно використовувати рубрики.

Для участі у заходах зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044) 425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

Детальна інформація на сайті http://www.etrckyiv.com/ та Фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/etrc.kyiv/events

Контакти

  • Ресурсний центр для викладачів англійської мови
  • [email protected]
  • (044) 425-77-75 / 067-2307619

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.