bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальна програма «Школа інновацій та соціального підприємництва»
12.09.2016

Міжнародна короткострокова сертифікована навчальна програма «Школа інновацій та соціального підприємництва» є спільним проектом  Східноєвропейського  національного університету імені Лесі Українки (м.Луцьк) та Української соціальної академії (м.Київ).

Під час навчання відбуватимуться семінари, лекції,  практичні заняття з використанням мультимедійних та інтерактивних засобів. Теоретичне навчання поєднуватиметься з практичними завданнями для кращого сприйняття та засвоєння нових знань. Передбачено проведення дискусій, круглих столів, дебатів та інших форма роботи над актуальними питаннями в сфері інновацій в політиці, економіці та соціумі. В програмі братимуть участь  українські та закордонні фахівці та науковці. Навчання українською та англійською мовами. 

Мета проекту: поглиблення розуміння соціальних інновацій та розвитку соціального підприємництва, а також інструментів для досягнення бізнес цілей; налагодження співпраці українських та закордонних фахів з актуальних питань; надання допомоги фахівцям у вигляді підвищення кваліфікації.

Цільова аудиторія проекту – аудиторія з базовою вищою освітою (бакалавр, спеціаліст, магістр), яка вже підготовлена до сприйняття аналітичної інформації; студенти, які навчаються за магістерськими програмами, представники органів влади та місцевого самоврядування, громадських організацій, бізнесових структур у рамках підвищення кваліфікації.

Методика роботи в Школі:

-       Інтерактивний формат навчання, майстер - класи  (з успішними підприємцями та керівниками)

-       Яскраві викладачі та практики (з України та закордону)

-       Менторство (успішних підприємців щодо проектів учасників)

-       Можливість розвинути власний стартап-проект

-       Можливість стажування (для найкращих студентів за кордоном)

-       Зручний графік (навчання поєднання з працею)

Умови вступу та навчання. За результатами конкурсу до групи зараховується до 35-40 осіб з урахуванням професійних, регіональних та гендерних квот.  Оскільки програма носить міжнародний характер вимогою для учасників є знання англійської мови на рівні не нижче В1.Для отримання сертифіката випускника ШКОЛИ ІННОВАЦІЙ ТА СОЦІАЛЬНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА учасник має оплатити навчання, пройти навчальні сесії та написати власний бізнес проект. Оплата 600 грн. за всі модулі або 200 грн. за окремий модуль за навчання включає:

 * Програму із інновацій та соціального підприємництва,

 * зустрічі з провідними фахівцями в сфері інновацій та підприємництва;

 * інформаційні матеріали та матеріали занять

 * сертифікати

 * перерви на каву.

Курс передбачає проведення чотирьох сесій, які проходять протягом семестру на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.  Кожна сесія відбуваються в суботу-неділю: 18 навчальних годин в аудиторії та 18 самостійної роботи. У навчальні дні слухачі Школи проходять інтенсивне навчання (орієнтовно з 09:30 до 18:45). Загальна кількість кредитів 4 (144 години).  Лекції носять навчальний лекційний характер, передбачає освоєння основних термінів, понять та оволодіння категоріальним апаратом навчання, в поєднання з інтерактивними методами викладання матеріалу та дискусійними клубами. На період між сесіями слухачі отримують матеріали для самостійного вивчення  та завдання до виконання.

Протягом сесії слухачі відвідують заняття з дисциплін, що викладаються українськими та іноземними викладачами, серед яких дипломати, бізнесмени, науковці, посадовці та державні службовці, тренери з інноваційних процесів й ін.

Усі учасники створюють портфоліо бізнес або соціальних ідей та детально пропрацьовують одну з них у форматі дипломного проекту.

Крім основної навчальної програми, учасники та випускники запрошуються до LAB IDEAS протягом року – унікальному, комфортному та надихаючому середовищі, де у дискусії з однодумцями та менторами, народжуються ідеї нових інноваційних стартапів.Lab Ideas – це зустріч у неформальній обстановці у форматі «business talk» представників бізнесу з фахівцями суспільної думки. Мета зустрічей – створити майданчик та започаткувати активний діалог щодо взаємодії бізнесу та суспільства, проаналізувати сучасні взаємні виклики та впливи, а в тривалішій перспективі – підсилити роль бізнесу у розвитку ключових суспільних процесів в країні. Тому Ви можете додати інших особистостей для спілкування

Під час сесії учасники не забезпечуються житлом та харчуванням. Організатори пропонують варіанти поселення та харчування.

Останній день подання - 5 жовтня 2016 р.

Координатор проекту: Антоніна Митко,

+38 068 86 83 818, [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.