bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа взаєморозуміння та молодіжного лідерства (Івано-Франківська область)
16.06.2016

Оголошуєься набір учасників проекту «Молодь об'єднує Україну». Метою проекту  є об'єднання молоді Заходу-Сходу-Півночі-Центру і Півдня України навколо спільних демократичних цінностей, виховання взаєморозуміння, толерантності та лідерських якостей української молоді, пошук істини і компромісу в питаннях. Протягом літа-осені 2016року буде організовано серiю шкіл взаєморозуміння та молодіжного лідерства.

Враховуючи вищенаведене, протягом літа-осені 2016року буде організовано серiю шкіл взаєморозуміння та молодіжного лідерства.

Унікальність даних Шкіл полягає в тому, що поруч з традиційними знаннями, необхідними для розвитку молодого лідера (лідерських якостей, менеджмент громадської організації, написання та реалізація проектів і т.п.), на експертному рівні будуть обговорені питання щодо аналізу історичних моментів, переосмисленню минулого, вихованню взаєморозуміння, толерантності тощо.  Разом з тим в Школах багато місця буде присвячено іграм «Основи консолідації».

Організатори беруть на себе витрати, пов’язані із проживанням, харчуванням учасників, проїзд до місця  проведення заходу (у межах вартості квитка автобуса чи поїзду класу плацкарт/купе)

Цільова група: Молодь з різних областей України віком від 18 до 35 років.

Кількість учасників: УСС та Молодим Рухом на основі конкурсного відбору буде відібрано 4 фіксовані групи чисельністю по 25 чол.

Кожна з сформованих груп візьме участь в одній триденній школі.

Кращі учасники Шкіл матимуть змогу взяти участь у 5-денному Літньому таборі, який заплановано провести в кінці серпня на півдні України.

Для участі у проекті кандидати повинні надіслати в електронному вигляді до 19 червня 2016 р. наступні документи: заповнену анкету і мотиваційний лист (форма додається).

Документи потрібно надсилати електронною поштою на адресу [email protected] з позначкою: Молодь Об’єднує Україну. Остання дата надсилання документів: 19.06.2016 р.

Найближчі школи будуть проведені:

  • 1-а Школа – 26.06-29.06 (Івано-Франківська обл.)
  • 2-а Школа – 14.07-17.07 (Івано-Франківська обл.)

 *** Час та місце проведення можуть бути змінені.

Результати відбору будуть повідомлені  до 22.06.2016.

Апліканти, які пройшли відбір, отримають запрошення до участі в Школі та інформацію з приводу всіх організаційних моментів до 22.06.2016.

Проект здійснюється за підтримки Федерального міністерства закордонних справ на основі рішення Бундестагу Федеративної Республіки Німеччина через Представництво Фонду Ганса Зайделя в Україні.

Контакти

  • Проект «Молодь об’єднує Україну»
  • 0674028031

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.