bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для журналістів «Українська Феміда. іЛюстрація», Київ
19.01.2016

Українська Правнича Фундація та судова група Реанімаційного пакету реформ організовує дводенний тренінг для журналістів та громадських активістів «Українська Феміда. іЛюстрація».

Захід відбуватиметься у Києві впродовж 29-30 січня 2016 року в рамках проекту «Люстрація очима ЗМІ та громадськості».

Під час тренінгу учасники:

  • здобудуть теоретичну базу знань щодо особливостей судової реформи та процесу люстрації;
  • дізнаються “рецепти” судової реформи;
  • опанують механізми пошуку резонансних тем та їх висвітлення;
  • прослухають успішні журналістські кейси та дізнаються, яку роль мають відігравати журналісти в очищенні судової влади;
  • з’ясують способи захисту прав журналістів під час гучних розслідувань.

Провідні експерти з судової реформи готові поділитись з Вами інсайдерською інформацією та власним досвідом, аби спільними зусиллями сприяти формуванню справедливого правосуддя в Україні.   

Участь у тренінгу - безкоштовна. Організатори забезпечують учасників проживанням, харчуванням та роздатковими матеріалами. Також передбачена компенсація витрат на квитки до 600грн (квитки на поїзд – лише купе та плацкарт).                                      

Заповнюйте реєстраційну форму учасника за цим посиланням до 24 січня 2016 року включно: http://goo.gl/forms/2BYuukH3fP. Підтвердження участі та деталі заходу учасники отримають  25 січня 2016 року електронною поштою та за телефоном.      

Про судову групу РПР:

Реанімаційний Пакет Реформ (РПР) є громадською платформою, яка об’єднує провідні неурядові організації і експертів з усієї України та виконує функції координаційного координаційного центру з розробки та реалізації ключових реформ в Україні.

Група РПР з судової реформи – одна з пріоритетних груп ініціативи. До складу групи входять понад 30 кращих українських експертів у галузі права: правники, судді, адвокати, науковці, а також представники міжнародних організацій. Група почала свою роботу з березня 2014 року.

Про Українську Правничу Фундацію:

Заснована у 1992 році, Українська Правнича Фундація працює над становленням України як правової держави шляхом створення досконалої правової системи, піднесенням престижу професії правника, відродженням наукових і освітянських традицій української школи права, розбудовою системи захисту прав людини, утвердженням в Україні верховенства права.

Контакти

  • Українська Правнича Фундація
  • 098 096 83 03 - Ірина Горлач
  • 0967809897 - Юлія Мішина

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.