bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Школа фрілансу» у Сєвєродонецьку
23.11.2015

В межах проекту «Фріланс-майдан» громадська організація «Українська мережа освіти дорослих та розвитку інновацій» («Інша Освіта») оголошує набір на участь у дводенному тренінгу «Школа фрілансу», який відбудеться 30.11-01.12.2015 у місті Сєвєродонецьк.

Завдання тренінгу – дати учасникам розуміння того, що таке фріланс, які зміни відбуваються у житті людини, яка вирішила змінити роботу найманого працівника на роботу за вільним графіком, які є підводні каміння цієї форми зайнятості, як їх оминути та що потрібно робити, щоб мати постійні замовлення. Тренінг має також розвинути бажання в учасників надалі розвиватися і підтримувати один з одним стосунки.

До участі запрошуються фрілансери, самозайняті особи, які проживають на території Луганської області та прагнуть особистого розвитку.

Участь у тренінгу безкоштовна. При повній участі у тренінгу учасники забезпечуються проживанням, харчуванням, роздатковими матеріалами, компенсація квитків буде проходити тільки за наявністю оригіналів в обидві боки.

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням  http://goo.gl/forms/TMnCwU6FPp до 27 листопада 2015 року 24:00. Про результати відбору буде повідомлено 28 листопада 2015 року на електронну адресу кандидата.

Проект «Фріланс-майдан» реалізується за підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та Уряду Японії. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.