bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до відбору учасників тренінгу «Моніторинг та оцінка в проектній діяльності»
11.11.2015

АДРА України запрошує взяти участь у відборі учасників тренінгу «Моніторинг та оцінка в проектній діяльності». Конкурс проводиться для представників неурядових організацій, які працюють з вимушено переміщеними особами або в сфері подолання наслідків військового конфлікту у зоні АТО.

Цільова група учасників тренінгу: фахівці з моніторингу та оцінки, керівники організацій, менеджери/керівники проектів.

Тренінг проводиться в рамках проекту з посилення організаційної спроможності неурядових організацій відповідати на виклики, пов’язані з військовим конфліктом на сході України. Проект підтриманий Міжнародним Вишеградським Фондом і передбачає проведення серії тренінгів з проектного менеджменту, збору та оцінки потреб, організації волонтерської діяльності, моніторингу та оцінювання, а також передбачає навчальні візити до партнерських організацій: АДРА Чехії, АДРА Словацької Республіки та Польської гуманітарної місії.

Мета тренінгу:

Посилення спроможності місцевих НУО в реалізації проектів, спрямованих на допомогу людям, які постраждали від військового конфлікту в Україні, шляхом забезпечення ефективного моніторингу та оцінки в проектах та організації в цілому.

Завдання тренінгу:

  • систематизувати та поглибити знання з моніторингу та оцінки;
  • розглянути місце та роль моніторингу та оцінки в процесі розробки та реалізації проектів;
  • вивчити системні підходи, методи та інструменти для збору інформації, моніторингу та оцінки;
  • розглянути процедурні аспекти моніторингу та оцінки;
  • вивчити принци архівування моніторингової інформації.

Під час тренінгу буде розглянуто теорію системного підходу до моніторингу та оцінки для програм і проектів. Теоретичні концепції будуть поєднані з практикою, відтак учасники зможуть ознайомитись зі звітністю та процесом моніторингу і оцінки. В основі інформації, яку тренери Erszebet El Charbaji і Dávid Gál, будуть подавати під час тренінгу, лежить наукова тематична література, а також власний практичний досвід залучення ресурсів, експертизи конкретних проектів та менеджменту неурядових організацій загалом, забезпечення моніторингу та оцінки. Такий досвід може бути адаптований до різних контекстів та організацій.

Тренери: 

Dávid Gál - директор міжнародних програм Баптистська служба милосердя Hungarian Baptist Aid, що є однією з найбільших гуманітарних організацій в Угорщині. Більше 16-ти років Дейвід  працює в гуманітарних програмах і володіє досвідом написання та реалізації проектів з допомоги і розвитку в різних країнах: Афганістані, Камбоджі, ДР Конго, Гаїті, Індії, Ірані, Косово, Македонії, Малаві, М’янмі, Пакистані, Філіппінах, Румунії, Сербії і Чорногорії (Югославіі), Шрі-Ланці, США, В’єтнамі і Західній Сахарі (Алжирі), Південному Судані. На даний час Девід здобуває ступінь магістра в галузі міжнародних гуманітарних дій в Університеті Фордхам в Нью–Йорку, в цей же час викладає в М’янмі, Грузії та в кількох університетах в Угорщині.

Erszebet El Charbajiрадник з питань розбудови інфраструктури в міжнародній агенції Adam Smith International, яка спеціалізується на розробці проектів економічного зростання та реформах державного апарату. Erszebet El Charbaji  володіє значним досвідом у визначенні та проведенні досліджень, розробці та впровадженні програм та проектів – як комерційних, так і неурядових та соціальних.

Умови участі у тренінгу:

Участь у тренінгу є безкоштовною. Для участі у конкурсі відбору учасників тренінгу необхідно до  17.00 год. 16 листопада 2015р.:

  • заповнити українською або російською мовою он-лайн анкету
  • надіслати на [email protected] лист від керівника організації стосовно гарантій присутності делегованого учасника на всі дні тренінгу з 9.00 год до 18.00 год. У темі листа вказати «Моніторинг та оцінка в проектній діяльності».

NB!

  •  Анкети, заповнені не в повному обсязі, розглядатись не будуть.
  •  Якщо щодо Вашої кандидатури буде прийнято позитивне рішення стосовно  участі в заході, − Вам ОБОВ’ЯЗКОВО надійде лист-запрошення не пізніше 19-го листопада 2015 року.
  •  Звертаємо Вашу увагу на те, що робочі години тренінгу з 9.00 год. до 18.00 год. Запізнення та пропуски не допускаються. У разі запізнень на початок тренінгу більше ніж на 30 хв., а також пропусків у відвідуванні тренінгу, учасники не будуть допущені до тренінгу, а також не зможуть отримати сертифікати.

Організаційні аспекти:

Тренінг буде проводитись в м. Києві. Дата проведення: 23-26 листопада 2015 року. Учасникам тренінгу оплачуються обіди з перервами на каву, для іногородніх учасників забезпечується поселення та буде відшкодована вартість проїзду (автобусом або поїздом плацкарт/купе) в обидва напрямки за наявності проїзних квитків та за умови постійної присутності на тренінгу. Вартість квитків СВ, Interсity 1 класу та квитків на літак не відшкодовується.

Контактна особа:

У разі виникнення запитань просимо звертатись до Анатолія Ніштука за електронною адресою: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.