bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з питань доступу до інформації для юристів і громадських активістів
27.10.2015

33

Інститут Медіа Права оголошує конкурс на участь у базовому тренінгу з питань доступу до публічної інформації для юристів та громадських активістів з обласних центрів України, який проводитиметься у Києві 5-6 листопада 2015 року та має на меті підготовку активістів – захисників права на доступ до публічної інформації.

Протягом заходу планується розгляд наступних питань:

  • огляд останніх змін, внесених до медіа-законодавства України;
  • співвідношення права на доступ до публічної інформації та захисту персональних даних;
  • доступ до інформації, визнаної службовою, таємною чи конфіденційною;
  • оскарження відмов у доступі до інформації;
  • практичні аспекти доступу до публічної інформації.

До участі в тренінгу  запрошуються юристи та громадські активісти з обласних центрів України (крім Києва), які зацікавлені у використанні механізмів доступу до публічної  інформації, мають намір використовувати набуті знання на території своєї області та мають невеликий практичний досвід у цій темі. Для цього необхідно надіслати резюме та мотиваційний лист на адресу Інституту Медіа Права: [email protected] до 1 листопада 2015 року.

Даний тренінг проводиться в рамках проекту «Демократизація, права людини і розвиток громадянського суспільства», який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2013-2016рр.

Деталі та умови участі за посиланням: http://medialaw.org.ua/news/anons-trening-z-pytan-dostupu-do-informatsiyi-dlya-yurystiv-i-gromadskyh-aktyvistiv-2/ 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.