bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Люстрація: чому це потрібно» у Полтаві
20.10.2015

«Люстрація: чому це потрібно» - на це питання будемо давати відповідь 28 жовтня 2015 року в Полтаві на семінарі, який проведе Фундація «Відкритий Діалог». 

Метою семінару є ознайомлення місцевих активістів та журналістів з проблематикою люстрації. Будуть обговорюватися законодавчі механізми люстрації, проблеми люстрації в регіонах та участь громадян у цьому процесі.

У заході візьмуть участь представники ГО Інститут «Республіка», співробітники Міністерства юстиції, адвокати, члени Тимчасової спеціальної комісії з перевірки суддів, а також активісти з Полтави та Кременчука та інших міст. Фундація «Відкритий Діалог» прагне об’єднати експертів та місцевих лідерів, щоб створити спільний фронт підтримки люстрації в регіонах та підвищити обізнаність суспільства щодо механізмів люстрації.

Запрошуємо журналістів, експертів, представників неурядових організацій та інших зацікавлених осіб до участі в заході та до спілкування. Для участі у семінарі «Люстрація: чому це потрібно», будь ласка, зареєструйтеся за посиланням не пізніше 25.10.2015. 

З більш детальною інформацією про захід можна ознайомитися в програмі семінару, яка подана нижче (Увага! Програма буде оновлюватись).

Семінар відбудеться за адресою: м. Полтава, вул. Сінна, 2/49 в готелі «Київ».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.