bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальна програма для медиків
05.08.2015

Благодійний фонд «Зміцнення громад» спільно з громадським рухом «НЕП» та Першим національним аграрним кооперативом оголошує конкурс на участь у програмі реформування закладів медицини Хмельницької області.

Стомилися від нарікань на українську медицину? Тоді час діяти! Настала пора її реформування! Ти – активна людина, фахівець галузі медицини із досвідом роботи в галузі і знаєш, як зробити її функціонування кращим? Ти готовий перейняти досвід закордонних спеціалістів і реалізувати власні ідеї для ефективного реформування цієї галузі? Тоді тобі – до нас!

Що потрібно зробити? Протягом серпня 2015 – березня 2016 року розробити декілька альтернативних моделей надання медичних послуг у Хмельницькій області на період 2015 – 2020 рр. і до 1 вересня 2015 року подати заявку на участь у конкурсі.

Як це буде? Конкурс проходитиме у декілька етапів.

І етап – серпень 2015 р. – проведення інформаційної кампанії та відбір учасників проекту на конкурсній основі.

ІІ етап – вересень 2015 р. – визначення 30 переможців І етапу конкурсу. Триденний тренінг у Львові для ознайомлення переможців із діючими моделями надання медичних послуг.

ІІІ етап – листопад – 2015 р. – визначення 10 переможців ІІ етапу і тижневе стажування у медичних закладах Кракова (Польща), Кошица (Словаччина) та Ніредьгаза (Угорщина).

ІV етап – грудень 2015 – лютий 2016 р. – 2 переможці І етапу і 1 – ІІ-го етапу розробляють моделі вдосконалення та/або реформування роботи медичних закладів Хмельниччини.

Vетап – березень 2015 р. – презентації проектів, залучення до їх реалізації представників громад, галузі медицини, влади, депутатів усіх рівнів.

Важливо! Якщо ти брав участь у всеукраїнських та міжнародних проектах, вільно володієш англійською мовою та маєш навички роботи із Microsoft Office, ти – щасливчик і маєш переваги над іншими конкурсантами. Успіху!

 Деталі за тел.: (097) 699 73 49 – Інна, (03840) 4 18 60.

Контакти

  • 097 699 73 49
  •  Інна
  •  http://mitsna-gromada.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.