bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Посилення молодіжних ГО з питань організаційного розвитку та менеджменту»
07.07.2015

Донецький молодіжний дебатний центр оголошує набір учасників для участі у тренінгу «Посилення молодіжних громадських організацій з питань організаційного розвитку та менеджменту», що відбудеться 12-14 серпня 2015 року.

Метою тренінгу є посилення потужності молодіжних громадських організацій Східної та Західної України в сфері молодіжної роботи, заохочення їх до активної участі в житті країни.

До участі запрошуються лідери, представники, члени молодіжних громадських організацій. Досвід в сфері молодіжної політики вітається, але не є обов’язковим. Основними критеріями відбору буде активна громадська позиція, бажання брати участь в вирішенні проблем громади, продовжувати працювати в сфері активізації молодих людей, присутність протягом всього тренінгу. Перевага буде надаватися новоствореним громадським організаціям з Донецької, Луганської, Львівської та Івано-Франківської областей. Вікових обмежень не має.

Програма тренінгу включатиме наступні питання: робота громадських організацій, менеджмент громадських організацій, оцінка спроможності та рівня організаційного розвитку, розробка, написання, реалізація та оцінка проектів, планування власних ініціатив. В якості тренерів буде залучено спеціалістів в сфері молодіжної політики та організаційного розвитку.

Бажаючим взяти участь необхідно заповнити реєстраційну форму до 30 липня 2015 року. Результати відбору будуть повідомлені всім учасникам, які були відібрані до участі електронною поштою до 3 серпня 2015 року.

Організатори покривають всі витрати, пов’язані з участю у тренінгу: транспортні – відшкодування вартості квитків автобусу, або потягу другого класу або купе при наявності оригіналів квитків; проживання, харчування та необхідні матеріали. Тренінг проходитиме з 12-14 серпня 2015 року в Етнографічному комплексі «Українське село».

Тренінг є частиною проекту «Міст взаєморозуміння: Схід-Захід», що реалізується Донецьким молодіжним дебатним центром за підтримки Фонду сприяння демократії посольства Сполучених Штатів Америки.

Контакти

  • Координатор проекту
  • Ольга Донець
  • [email protected]
  • +380501414098

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.