bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір учасників до Навчальної програми з питань проведення досліджень у сфері протидії ВІЛ/СНІДу
18.03.2015

Міжнародний благодійний фонд «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні»  в рамках реалізації проекту МЕТІДА за фінансової підтримки Центрів контролю та профілактики захворювань (Атланта, США) оголошує набір учасників до 2-ї Навчальної програми з питань проведення досліджень у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу.

Проект МЕТІДА за участі запрошених експертів національного та міжнародного рівня з питань проведення досліджень у сфері громадського здоров’я розпочинає набір до 2-ї довгострокової навчальної програми щодо посилення наукового потенціалу з питань проведення досліджень у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу (далі – Навчальна програма) для дослідників, охочих отримати додаткові знання та навички щодо організації та проведення наукових досліджень, підготовки та аналізу даних та публікації результатів в наукових рецензованих виданнях. У 2014 році було розпочато 1-у Навчальну програму з питань проведення досліджень у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу. Фахівці з різних куточків України отримали змогу розпочати знайомство з кращими міжнародними підходами та практиками щодо проведення досліджень в сфері ВІЛ-інфекції/СНІДу.

Мета Навчальної програми:

розвиток дослідницького потенціалу в регіонах шляхом надання знань щодо дизайнів, методів досліджень, що використовуються в рамках нагляду за епідемією ВІЛ-інфекції/СНІДу, заради формування спільноти фахівців, зацікавлених у розвитку досліджень та участі в них на національному та регіональному рівнях.

Цільова група:

фахівці зі збору даних Центрів СНІДу, Центрів МіО, фахівці Центрів Здоров’я, фахівці НУО, співробітники та студенти кафедр епідеміології, соціології, статистики, які мають намір працювати в сфері епідеміологічного моніторингу на ВІЛ/СНІД, фахівці регіональних мереж дослідницьких компаній, епідеміологи, спеціалісти в галузі охорони здоров’я та інші фахівці, залучені до епідеміологічного нагляду за ВІЛ/СНІД, ВІЛ/ТБ чи іншими супутніми захворювання.

Формат навчання:

Навчальна програма складатиметься з кількох навчальних модулів і буде реалізована у декілька етапів.

Як взяти участь у Навчальній програмі:

Відбір учасників буде проводитись на основі поданих заявок у кілька етапів. Для участі у конкурсі необхідно заповнити аплікаційну форму (за посиланням).

Кінцевий термін прийому заявок – 1 квітня 2015р.

Аплікаційну форму потрібно заповнити в електронному варіанті.

Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, будь ласка, надсилайте їх електронною поштою за адресою: [email protected] із позначкою у темі повідомлення «На конкурс учасників Навчальної програми 2015 р.».

Додаткова інформація

Орієнтовні дати проведення першого навчального заходу – з 20 по 24 квітня 2015 р.

Основні питання програми 1-го навчального модулю за темою «Базовий курс для дослідників у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу» наведена нижче у додатку №1.

Заняття передбачають повний відрив від іншого виду зайнятості – 8 годин на день, з 9.00 до 18.00, з перервою на обід, практичну роботу в групах та домашні завдання на самостійне опрацювання, виконання тестових та інших контрольних завдань.

Місце проведення заходу буде повідомлено пізніше.

Звертаємо увагу, що учасникам необхідно з собою мати ноутбуки для роботи над завданнями.

Проект МЕТІДА забезпечує участь у Навчальній програмі на безоплатній основі. Додатково коштом Проекту покриваються витрати на проїзд; іногороднім учасникам буде забезпечене проживання та харчування на період навчання.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.