bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Серія освітніх візитів в Польщу для активної молоді з Донбасу та Криму
04.03.2015

Літературне угруповання «СТАН» спільно з низкою польських та українських громадських організацій запрошує активну молодь з числа внутрішньо переміщених осіб до участі в десятиденних навчальних візитах у містечко Поронін (www.austryjok.pl), неподалік від Кракова. Серія візитів є продовженням проекту «Діалог і примирення в Україні» та спрямована на оновлення й зміцнення співпраці між активістами з Донбасу, Криму та громадськими ініціативами з інших регіонів України.

В рамках проекту «Діалог і примирення в Україні», що реалізується за підтримки фонду National Endowment for Democracy, в 2015 році також проводиться дослідження та руйнування найбільш поширених стереотипів про переселенців з Донбасу та Криму в областях, які мають високу концентрацію вимушених переселенців.

Навчальні візити в Польщу відбудуться навесні та влітку 2015 року.

Організатори покривають 70% вартості проїзду, а також всі витрати на проживання та харчування учасників.

Вік учасників: 12 – 18 років.

Кандидати повинні заповнити анкету та відіслати її на адресу Літературного угруповання «СТАН»: [email protected] не пізніше 15 березня 2015 року. Виїзд учасників буде здійснюватися зі Львову. Приймаючі організації в Польщі будуть сприяти отриманню Шенген віз для всіх учасників візитів.

Для довідки:

Заснована у Луганську Літературне угруповання «СТАН» було створено в 1999 році групою письменників, філософів, журналістів та митців. З моменту свого існування, «СТАН» працював, щоб вирішувати соціальні проблеми України, підвищувати обізнаність про права людини, а також мобілізувати молодь до дій, через культуру.

Місія організації - розвиток креативного громадянського суспільства через організацію та підтримку культурних, освітніх, соціальних та правозахисних ініціатив у громадах.

У 2014 році, після ескалації конфлікту на Донбасі, Літературне угруповання «СТАН» переїхало до Івано-Франківська.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.