bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Всесвітня торговельна система: вплив СОТ та ЄС на український бізнес» в м. Тернопіль
22.12.2014

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у партнерстві із Тернопільською торгово-промисловою палатою запрошує 24 грудня (середа) 2014 року о 10.00 на семінар на тему «Всесвітня торговельна система: вплив СОТ та ЄС на український бізнес»

Захід проводитиметься за адресою: м. Тернопіль, вул. Замкова, 14, конференц-зала  №3 (3-й поверх) готелю  «Тернопіль»

О 10.00 починається реєстрація учасників (у цей час також буде запропоновано чай / каву / частування)

На семінарі Ви дізнаєтеся про Угоду про асоціацію між Україною та ЄС: переваги та виклики для бізнесу (Ігор Бураковський), механізми захисту бізнес-інтересів у системі СОТ (Микола Риженков), прозорість та передбачуваність торговельної політики (Вероніка Мовчан), вплив торговельної політики на діловий клімат: що змінилося після вступу України до СОТ (за результатами опитування ІЕД «Ділова думка») (Оксана Кузяків), Інструменти торговельного захисту (Андрій Бутін), автономні торговельні преференції для України з боку ЄС (Катерина Крівцун), реформування системи технічного регулювання в Україні: Стан та перспективи з точки зору СОТ та європейської інтеграції (Дмитро Луценко).

Цільова аудиторія семінару – представники бізнесу і бізнес-асоціацій, в першу чергу українські виробники та експортери, які постачають товари та послуги в країни-члени СОТ.

Поінформованість і розуміння українськими підприємцями процедур і форматів комунікації в рамках функціонування СОТ надає ряд переваг. По-перше, це дозволяє озброїтися знаннями та вміннями ідентифікації, аналізу та мінімізації ризиків і складнощів при веденні зовнішньоекономічної діяльності. А по-друге - грати більш активну роль на міжнародній арені, проявляючи ініціативу і залучаючи Уряд до вирішення проблем з певними країнами-членами СОТ, які своїми діями завдають шкоди торговим інтересам України в особі конкретних компаній. Подібна співпраця бізнесу та уряду може бути однією з важливих передумов здатності України розробляти і впроваджувати ефективну торговельну політику з урахуванням реальних інтересів.

Семінар проводиться в рамках проекту «Торговельна політика і практика в Україні» (www.ier.com.ua/ua/trade_policy_project/), який реалізується за фінансової підтримки Уряду Швеції.

Участь у семінарі безкоштовна, необхідна попередня реєстрація шляхом відправки заявки на участь у семінарі на адресу: [email protected] 

Програма 

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до:

Інституту економічних досліджень та політичних консультацій: Київ, вул. Рейтарська 8/5А, офіс 208, т.:+38044 278 63 60, http://www.ier.com.ua/, електронна пошта: [email protected] 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.