bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Національний форум з адвокасі та громадського моніторингу
20.10.2014

В Запоріжжі відбудеться Національний форум з адвокасі та громадського моніторингу позачергових парламентських виборів з обміном кращими практиками серед представників НГО, ЗМІ та посадовців

Навчально-практичну програму Форуму буде побудовано за принципом «рівний-рівному» і включатиме: тематичний 2-денний форум-баркемп-семінар, практичні вправи з розробки планів дій, культурних аспектів, міжсекторної співпраці, обмін кращими практиками, самопрезентації успішних тематичних громадських ініціатив, урок з контрпропаганди.

До участі в Форумі запрошуються представники громадських та державних організацій й журналісти з різних областей України, які зацікавлені в глибших демократичних перетвореннях в нашій країні  та в подальшому активному використанні отриманих знань та досвіду в своїй повсякденній професійній діяльності.

Учасники Форуму відбираються на конкурсних засадах. Для цього необхідно до 5 листопада 2014 року заповнити онлайн-анкету за посиланням, але просимо подавати заявки оперативно, не чекаючи на кінцеву дату.

Результати відбору буде повідомлено конкурсантам до вечора 6 листопада 2014р.

Місце проведення буде повідомлене відібраним учасникам додатково.

Максимальна кількість відібраних кандидатів не перевищуватиме 30 осіб. 

За результатами Форуму буде додатково створено тематичний онлайн-збірник з подальшим вільним доступом.

Умови участі

Участь у Форумі безкоштовна. Відібраним учасникам з інших міст, окрім Запоріжжя, покриваються витрати на проїзд (купе/плацкарт/рейсовий автобус) виключно за наявності квитків, а також покриваються проживання та харчування в готелі (максимально 2 доби).

Не будуть скомпенсовані квитки «люкс»-класу будь-яких перевізників, а також додаткові витрати (бронювання та/чи доставка квитків кур’єром, чай та/чи додаткові послуги в квитках/поїзді, таксі та власний трансфер містом). 

Форум реалізується Запорізькою обласною молодіжною організацією “Наше щасливе життя” 

Контакти

  • Олександр Кахай - (063)615-25-80
  •  (096)906-75-78

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.