bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Від Майдану до виборів: проблеми реалізації свободи мирних зібрань в Україні»
19.09.2014

Проект здійснюється ВГО «Інститут Республіка» в рамках Всеукраїнської ініціативи «За мирний протест!» за підтримки ational Endowment for Democracy (NED).

Мета круглого столу – обговорити стан свободи мирних зібрань у Миколаївській області та в Україні в цілому, випрацювати спільне бачення позитивних змін та конкретних кроків їх реалізації по даному питанню перед виборами у ВРУ(щоб ситуація, яка призвела до трагедії під час Майдану більше ніколи не повторювалася в Україні).

 Також визначити роль усіх учасників процесу свободи зібрань (громадських активістів, місцевих органів влади, правоохоронних органів, судів) та обговорити подальший діалог сторін. 

До участі у круглому столі запрошуються представники громадських організацій, активісти, судді адміністративних судів та загальної юрисдикції, представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій та журналісти. 

Тривалість: 11:00 – 13:30 

Орієнтовний план

1. Вступ 

2. Аналіз сучасного стану свободи зібрань в країні та Миколаєві

3. Обговорення проблем з реалізацію свободи мирних зібрань, шляхів їх вирішення та інших можливостей впливу громадськості на владу напередодні виборів та після їх проведення

4. Підсумки круглого столу 

Зареєструватись на круглий стіл можна за адресою [email protected] до 25 вересня  2014 року 15:00. надіславши: ПІБ, назву організації, контактний телефон, бажану тему для виступу. 

За додатковими питаннями звертайтесь: 099-924-40-70, 063-746-54-22, Вікторія

098-048-89-47, Юлія

Про Всеукраїнську Ініціативу «За мирний протест!», а також про ситуації з дотриманням права на мирні зібрання в Україні та світі докладно на сайті: zmina.org.ua

Джерело : ВГО «Інститут Республіка»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.