bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Всесвітня торговельна система: сучасна діяльність СОТ та її вплив на бізнес» у Львові
01.07.2014

 Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у партнерстві з Львівською бізнес-школою УКУ  запрошує липня (четвер) 2014 року о 14-00 на семінар на тему:

«Всесвітня торговельна система: сучасна діяльність СОТ та її вплив на бізнес»

Захід проводитиметься за адресою: м. Львів, Багатофункціональний корпус УКУ, вул. Козельницька, 2а

О 13.30 починається реєстрація учасників (у цей час також буде запропоновано чай / каву / частування)

На семінарі Ви дізнаєтеся про Угоду про асоціацію між Україною та ЄС: переваги та виклики для бізнесу (Ігор Бураковський), механізми захисту інтересів бізнесу в Світовій організації торгівлі (Ірина Коссе), прозорість та передбачуваність політики (Олена Бучка), автономні торговельні преференції для України з боку ЄС (Олександра Нечипоренко), вплив торговельної політики на діловий клімат: що змінилося після вступу України до СОТ (за результатами опитування ІЕД «Ділова думка») (Оксана Кузяків).

Цільова аудиторія семінару – представники бізнесу і бізнес-асоціацій, в першу чергу українські виробники та експортери, які постачають товари та послуги в країни-члени СОТ.

Поінформованість і розуміння українськими підприємцями процедур і форматів комунікації в рамках функціонування СОТ надає ряд переваг. По-перше, це дозволяє озброїтися знаннями та вміннями ідентифікації, аналізу та мінімізації ризиків і складнощів при веденні зовнішньоекономічної діяльності. А по-друге - грати більш активну роль на міжнародній арені, проявляючи ініціативу і залучаючи Уряд до вирішення проблем з певними країнами-членами СОТ, які своїми діями завдають шкоди торговим інтересам України в особі конкретних компаній. Подібна співпраця бізнесу та уряду може бути однією з важливих передумов здатності України розробляти і впроваджувати ефективну торговельну політику з урахуванням реальних інтересів.

Семінар проводиться в рамках проекту «Торговельна політика і практика в Україні», який реалізується за фінансової підтримки Уряду Швеції.

Участь у семінарі безкоштовна, необхідна попередня реєстрація шляхом відправки заявки на участь у семінарі наадресу: [email protected]

 За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до

Інституту економічних досліджень та політичних консультацій: м.Київ, вул. Рейтарська 8/5А, офіс 208

т.:+38044 278 63 60, http://www.ier.com.ua/ електронна пошта: [email protected]

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.