bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський Проект “Мережа вільних місцевих політиків”
27.05.2014

Мережа об’єднає ефективних політиків місцевого рівня задля навчання кращим вітчизняним та світовим практикам діяльності на місцевому рівні, координації зусиль по вирішенню проблем місцевих громад. 

Установчий Форум Мережі буде проведено 28-30 червня 2014 року в Київській області. Впродовж 2014 року в рамках роботи Мережі заплановано три Форуми на яких розглядатимуть актуальні питання життєдіяльності місцевих територіальних громад, під час яких напрацьовуватимуться проекти рішень місцевих рад та формуватимуться плани окремих подій (акцій, заходів, проектів) тощо. Також, в рамках Форумів відбуватимуться майстер-класи, тренінги, воркшопи, спілкування з цікавими людьми. 

Ціль даного проекту - створення дієвої Мережі вільних місцевих політиків, яка активно впливатиме на формування порядку денного української регіональної та місцевої політики, сприятиме зростанню професіоналізму членів Мережі, пропонуватиме дієві розв’язки місцевих проблем. До заходів Форуму залучені кращі українські та закордонні фахівці з питань місцевого та регіонального розвитку, управління проектною діяльністю, роботі з громадами та застосування соціальних технологій, а також депутати Парламенту та місцевих рад поточного та попередніх скликань. 

До участі запрошуються кандидати, які:

  • займають активну громадянську позицію та готові її відстоювати;
  • поділяють позиції викладені в Ідеологічному Маніфесті учасників (прикріплений файл)
  • мають досягнення в сфері реалізації політики на місцевому та регіональному рівнях. 
  • Особи, які працюють в органах державної виконавчої влади до участі в відборі не запрошуються

Умови участі в конкурсі.

Анкету-заявку можна заповнити за посиланням. та надіслати до 24.00 години 15 червня 2014 року. У відповідь на надіслані анкети, в продовж двох днів, кандидати отримають повідомлення про взяття до розгляду Конкурсним комітетом надісланої анкети. 

Контакти

  • Оля Євстігнєєва
  •  063-58-81-525
  •  0674548188
  •  https://www.facebook.com/eva.olha

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.