bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна Літня Школа “Екологічна педагогіка” у Німеччині
14.01.2014

Ви хочете навчитись чомусь новому? Вас цікавить охорона довкілля і Ви любите працювати з дітьми? Хочете дізнатись, що таке екологічна педагогіка?

РМЕО “ЕКОСФЕРА” та JANUN (Ганновер) оголошує конкурсний набір студентів та молодих спеціалістів на участь у Міжнародній Літній Школі “Екологічна педагогіка”. Міжнародні Літня Школа “Екологічна педагогіка” буде відбуватись у формі семінару з 27 чевня по 7 липня 2014 року у Німеччині (у тренінговому центрі поблизу Ганновера, Нижня Саксонія).

Організатором Міжнародної Літньої Школи виступає німецька молодіжна екологічна організація JANUN (Ганновер), партнером в Україні якої є РМЕО “ЕКОСФЕРА” (Ужгород). Програму семінару реалізовуватимуть фахівці JANUN. У рамках Міжнародної Літньої Школи можливий і бажаний обмін досвідом між учасниками.

Очікується 40 учасників Міжнародної Літної Школи з Німеччини, Словенії, Норвегії, України, Росії, Курдистану. З України запрошено 6 учасників у супроводі керівника групи. Витрати на проживання, харчування та Шенгенські візи учасників протягом передування у Міжнародній Літній Школі беруть на себе організатори; транспортні витрати організатори покривають лише на 70 %. Решту 30 % витрат учасники повинні бути готовими взяти на себе.

Вимоги до учасників з України:

1. Вік від 18 до 25 років (виняток - 26-30)

2. Добре володіння англійською мовою

3. Обов’язкова активна участь у плануванні та проведенні еколого-освітніх заходів у рамках діяльності РМЕО “ЕКОСФЕРА” після проходження підготовки у Німеччині

4. Проживання на території Закарпаття

Детальна програма Міжнародної Літньої Школи та Анкета учасника розміщені на сайті РМЕО “ЕКОСФЕРА” www.ekosphera.org/Novini/.

Для участі у конкурсному відборі учасників Міжнародної Літньої Школи “Екологічна педагогіка” необхідно до 31 січня 2014 року надіслати на електронну адресу РМЕО “ЕКОСФЕРА” [email protected] Анкету учасника з позначенням теми повідомлення “Літня школа”. 3-4 лютого 2014 року за результатами надісланих анкет заявники будуть запрошені на співбесіду в офіс РМЕО “ЕКОСФЕРА” в Ужгороді.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.