bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжний тренінг “Migration is not a crime”
11.12.2013

Громадська організація “Об’єднання “Юнітек” розшукує 3x учасників (2 дівчат та 1 хлопця) для участі в міжнародному молодіжному тренінгу “Migration is not a crime”, який відбудеться з 8 по 16 квітня 2014 року в місті Караварци, Македонія.

 

Проект орієнтований на підвищення обізнаності молоді та отримання знань, пов’язаних з міграцією, проблемою дискримінації національних меншин, відторгнення людей, в залежності від національної приналежності.

 

Вимоги для кандидатів:

-18-25 років;

-Наявність закордонного паспорту;

-Зацікавленість темою міграції;

-Бажано володіння англійською мовою на розмовному рівні;

-Готовність приймати участь в підготовці до обміну та популяризації наступних результатів.

 

35 молодих людей з Грузії, Польщі, Іспанії, Молдови, Сербії, України, Македонії та Туреччини зберуться в македонському місті Караварци, щоб збагатити власні знання про міграційну політику в країнах-учасницях і для отримання нових компетенцій, які допоможуть учасникам дізнатися більше про міграційну політику і міграцію в Європі, міграційні тенденції в 21 столітті, ключові терміни міграції, основні питання, з якими стикаються іммігранти, живучи в іншій країні і т.д. Завдяки застосовуванню методологічних прийомів учасники набудуть навички у боротьбі з дискримінацією та стигматизацією людей, які приїжджають з інших країн.

 

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та 70% вартості проїзду. Для громадян України діє безвізовий режим перебування в Республіці Македонія. Відібрані учасники (що підтвердять свою участь) повинні будуть оплатити реєстраційний внесок – 20 євро. В разі відмови учасника від участі в проекті – реєстраційний внесок не повертається.

 

Просимо надсилати Ваші анкети (за вибором можливо українською, але бажано англійською мовою) до 25 грудня 2013 р. включно на електронну скриньку [email protected] з темою листа Mac_APR_2014. В назві аплікаційної форми зазначте ім’я та прізвище (приклад, Mac_APR_2014_olena_smirnova).

У разі питань звертайтеся на електронну скриньку: [email protected]

 

Молодіжний тренінг “Migration is not a crime”, ініційований македонською організацією «Zona - Kavadarci» в партнерстві з громадською організацією “Об’єднання “Юнітек” та організаціями з Грузії, Польщі, Іспанії, Молдови, Сербії та Туреччини відбудеться за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Молодь в дії».

 

Контакти

  • ГО “Об’єднання ”Юнітек”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.